Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2017 21:22:12
Deli članek:

Domžalčani podaljšali z mladeničem, ki je bil na radarju Olimpije

Drago Wernig
Jan Repas

Ob Kamniški Bistrici so pohiteli s podaljšanjem pogodbe s svojim draguljem, za katerega je v Sloveniji in tudi širše vladalo precejšnje zanimanje.

Domžalčani so zato mlademu Janu Repasu ponudili v podpis novo pogodbo z rokom trajanja vse do leta 2021, ki jo je 19-letnik z veseljem podpisal. »Podaljšanje pogodbe mi veliko pomeni. Že od malih nog sem si želel zaigrati v članskem dresu Domžal in to mi je uspelo. Zelo sem vesel, da se bom v Domžalah razvijal še naprej,« je za klubsko spletno stran povedal Repas in dodal: »Z novo dolgoročno pogodbo sem dobil potrditev dobrega dela, klub pa mi je na najboljši način izkazal zaupanje. Hkrati je to tudi velika motivacija za nadaljnje delo. S pomočjo trenerjev želim čim bolj napredovati in pomagati ekipi do odličnih rezultatov. Smo skupina igralcev, ki je sposobna naredi nekaj velikega.«

Vezist je v prvi ligi doslej zbral 26 nastopov in dosegel tri gole. Nastopil je tudi v letošnjih kvalifikacijah za evropsko ligo kot tudi dvakrat v mladinski ligi prvakov ter v mlajših selekcijah slovenske reprezentance. Izkušenj mu tako ne manjka. »S tekmami pridobivam prepotrebne izkušnje, ki mi pomagajo pri razvoju svojih sposobnosti. V najlepšem spominu mi je ostala predvsem tekma z West Hamom in zelo sem vesel ter ponosen, da sem že pri teh letih dobil priložnost igrati proti članu elitne angleške premier lige. Takrat sem dobil občutek, da se lahko kosamo tudi z največjimi klubi,« je zaključil Repas, za katerega se je v preteklih tednih šušljalo predvsem o prestopu v Olimpijo, od katerega pa vsaj še nekaj časa tako ne bo nič.