gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.01.2017 15:00:21

Novi okrepitvi v Celju: Stari znanec in novi obraz

Grega Wernig
Rumeno-modri dres grofov bosta v prihodnje nosila dva nova nogometaša.

To sta Goran Galešić in krilni napadalec Ihor Koshman. Prvi je že stari znanec slovenskih prvoligaških zelenic. Gre za 27-letnega vezista iz Bosne in Hercegovine, ki je večji del kariere v PLTS nastopal za oba primorska kluba (Gorica, Koper). Odigral pa je 174 tekem. Nazadnje je igral za ruski Himki, kjer mu je pogodba potekla. S klubom je podpisal pogodbo do konca prihodnjega leta, na hrbtu pa bo nosil številko 7.


"Vesel sem, da sem postal član enega izmed boljših klubov v Sloveniji. Dal bom vse od sebe, da bi skupaj s soigralci dosegli zastavljene cilje. V Sloveniji sem že igral, a verjamem, da bom pokazal še boljše predstave, kot jih navijači pričakujejo od mene." 

Koshman pa je novo ime na slovenskih zelenicah in je prišel kot del ukrajinske zveze s Celjem. Gre za 21-letnega krilnega napadalca iz Ukrajine. Nogometnih veščin se je učil pri domačem Kreminu iz Kremenchuka. Po podatkih celjske spletne strani gre za tehnično in taktično močnega in hitrega krilnega napadalca. Nosil bo dres s številko 29, pogodba pa traja do konca leta.

"Celje je moj prvi klub v tujini. Zato sem še toliko bolj vesel, da so me igralci dobro sprejeli, vzdušje v ekipi pa je zares super. Sedaj je na meni, da s trdim delom dokažem, da sem si zaslužil to priložnost. Po svojih najboljših močeh bom pomagal Celju do želenih rezultatov."

Članki iz rubrike