magnifico Svet24.si

Magnifico še »nikoli ni uničil nobenega ...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
2 05.11.2016 14:45:37

Darko Milanič: Prisoten bo dodaten motiv

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti se bodo drevi pomerili s Celjani, ki so v lanski sezoni morda odločilno vplivali na podobo mariborske slačilnice.

Poraz Maribora s Celjem je v lanski sezoni odnesel Krunoslava Jurčića, zdaj pa nogometaši iz knežjega mesta znova prihajajo v Maribor, v želji zagreniti življenje Darku Milaniču. A ta na to ne misli in se osredotoča na nalogo pred svojimi varovanci. 

Za uradno spletno stran vijoličastih je Primorec povedal: "Pričakujem zmago ob naši dobri predstavi. Imeli smo dobre pogoje za delo, ohranili ustrezno ozračje v ekipi in verjamem, da bomo na reprezentančni premor odšli z nasmeškom."

Trenutno drugouvrščeno moštvo ima zvečer priložnost, zavihteti se na vrh lestvice, a to bodo morali storiti brez številnih članov zadnje vrste. Manjkajo Janža, Defendi, Palčič. "Imamo opravka z ekipo, ki igra drugače pod vodstvom novega trenerja. Prisotnega bo tudi nekaj dodatnega motiva pri posameznikih v njihovih vrstah, vendar je na visoki ravni tudi naš motiv," od zastavljenega cilja ne odstopa Milanič, ki je nato za spletno stran NK Maribor zaključil: "Potrebujemo nadzor nad žogo, veliko posest s primernimi menjavami ritma in s konkretnostjo pri zaključnih akcijah. Zaradi kvalitete tekmecev v fazi napada bomo morali biti zbrani pri obrambnih nalogah, razplet pa bo v največji meri odvisen od nas. Opazno je, da imajo fantje na treningih veliko energije in ob prenosu te na igrišče bomo imeli razlog za zadovoljstvo." 

Članki iz rubrike