Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
13.09.2016 15:43:30
Deli članek:

Zakaj je na tekmi Olimpija - Gorica sodil Kajtazović in ne Bukovec?

www.alesfevzer.com

Dejstvo, da je na tekmi med Olimpijo in Gorico v nedeljo sodil Nejc Kajtazović in ne sprva določeni delivec pravice, dviguje veliko prahu. Mi smo izvedeli, zakaj je prišlo do spremembe.

Da Nejc Kajtazović sprva ni bil določen za sojenje na tekmi med Olimpijo in Gorico, smo že poročali v tiskani izdaji časnika Ekipa SN. Kranjski sodnik je vskočil naknadno, v vlogi glavnega sodnika je zamenjal Mirana Bukovca. Marsikdo je nemudoma pomislil na zaroto, številni so z vsemi orožji začeli udrihati po odgovornih za delegiranje sodnikov. Toda daleč od tega, da Bukovec ni sodil, ker – recimo – ne bi smel …

Kot smo izvedeli, se je prekmurski delivec pravice poškodoval, in sicer na četrtkovem sodniškem seminarju. Odgovornim tako ni preostalo drugega, kot da so v Ljubljano poslali drugega sodnika, na koncu so se odločili za Kajtazovića, ki je nato po mnenju mnogih ključno vplival na razplet derbija osmega kroga PLTS. Ob tem je seveda res, da bi se lahko nadrejeni odločili tudi drugače, kar bi bilo glede na ogromno prahu, ki ga je v zadnjih mesecih že dvignil Kajtazović, tudi precej bolj smotrno.