nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 31.08.2016 09:55:25

Uradno: Rahmanović prekinil z Mariborom in podpisal za Celje

nk-celje.si
Kar smo napovedali, se je uresničilo. Mladi, 22-letni Amar Rahmanović se iz Maribora seli v Celje.

V Ljudskem vrtu je zelo pestro. Po Gregorju Bajdetu, ki se seli na posodo v Novaro, je zdaj vijoličasto gnezdo zapustil tudi Amar Rahmanović.

Mladi bosanski reprezentant se v Mariboru ni znašel, zato so se pri trinajstkratnih državnih prvakih odločili, da z njim prekinejo pogodbo, Rahmanović pa si je že našel novega delodajalca, podpisal je dveletno pogodbo s Celjem. 

"V Sloveniji sem že leto in pol, tako da poznam klub in poznam tudi nove soigralce. Vem kako klub deluje in da je dobro organiziran, tako da sem vesel, da sem sedaj član Celja," je ob podpisu pogodbe dejal Rahmanović. 

Nekdanji nogometaš Kopra se je dotaknil tudi svoje epizode pri Mariboru: "Epizodo v Mariboru želim čimprej pozabiti, kot kaže mi ni bilo usojeno. Sedaj so vse misli pri Celju, tukaj sem našel nov izziv in moja naloga je, da se čimprej vrnem v formo, v kateri sem bil v Kopru."

S prestopom je bil zadovoljen tudi predsednik kluba Stevan Đorđević: "Pokazalo se je, da je naša ekipa na sredini igrišča premlada. Zato smo tudi pripeljali Amarja, ki ima kljub mladosti že precej izkušenj s prvoligaških tekmovanj in tako predstavlja okrepitev za naše moštvo.
Vendar to ne pomeni, da domači mladi nogometaši ne bodo dobivali priložnosti. Ravno nasprotno, še naprej bodo dobivali igralne minute, le da bo ob njih izkušen igralec. To je za nas odlična kombinacija: mladi se bodo tako še hitreje razvijali, z Rahmanovićem pa na kvaliteti pridobiva tudi celotno moštvo."

Članki iz rubrike