pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 21.06.2016 19:02:26

Olimpija v napadu razkrila zvenečo okrepitev

Nikola Miljković
Državni prvaki so se pred začetkom evropskih tekmovanj in uvodom v prvoligaški nogomet okrepili z Etienom Velikonjo.

Zdaj je jasno, da bo Etien Velikonja naslednji dve leti nosil dres Olimpije. To so pred nekaj minutami potrdili na uradni spletni strani kluba. 

Danes so dosegli dogovor z nekdanjim slovenskim reprezentančnim napadalcem Etienom Velikonjo. Sedemindvajsetletnik bo tako v Ljubljani ostal vse do začetka koledarskega leta 2019.

etien velikonja

Ljubljančani zanj seveda niso plačali odškodnine, saj je imel Primorec proste roke pri izbiri delodajalca, potekla mu je namreč pogodba s Cardiffom. V minuli sezoni je Velikonja igral kot posojen nogometaš odlično igral za Lierse v 2. belgijski ligi in na 29.tekmah dosegel 24 zadetkov.

»Zelo sem vesel, da sem postal član NK Olimpija Ljubljana. Verjamem, da je to pravi korak v moji karieri. V prihodnje bom storil vse, da prispevam svoj delež k začrtanim ciljem Olimpije in ji pomagam do odmevnega rezultata v Evropi in novih uspehov na domačem prizorišču. Želim si, da bi navijači prepoznali moj trud, sam pa bom storil vse, kar je v moji moči, da bom njihovo zaupanje upravičil z zadetki,« je bil samozavesten novi napadalec zeleno-belih Etien Velikonja.

Športni direktor NK Olimpija Ljubljana Nenad Protega ob podpisu pogodbe z nekdanjim reprezentantom ni skrival navdušenja: »Ne skrivamo velikega zadovoljstva, da smo v svoje vrste privabili zelo kakovostnega nogometaša. Etien je izjemen fant in velik profesionalec, ki po našem mnenju sodi v garderobo državnih prvakov. Poleg izjemnega nogometnega znanja ga odlikuje tudi značajska stabilnost, kar je bilo, je in bo v Olimpiji vselej cenjeno. S prihodom Velikonje začenjamo s krepitvijo moštva za naslednjo sezono. Obljubili smo, da bomo našemu odličnemu moštvu priključili še nekaj kakovostnih posameznikov. Razmišljali bomo tako za danes kot tudi za jutri.«

velikonja nagrada

Značke: velikonja, olimpija

Članki iz rubrike