kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.05.2016 08:48:16

Ekskluzivno: Prizori policijske intervencije ob napadu Viol na Rodolfa Vanolija (foto)

Arsen Perić
Ni bilo pred stadionom, kot poročajo nekateri. Bilo je koprski tržnici in pridobljene fotografije vse skupaj neizpodbitno dokazujejo.

Včeraj smo poročali o tem, da se je v pričakovanju finala pokala Slovenije zgodil incident, v katerem je skupina navijačev Maribora želela obračunati s trenerjem Olimpije Rodolfom Vanolijem. Kot so govorile vesti, so se kake pol ure pred tekmo nanj spravili z besedami, nato z metanjem predmetov, morebitni naslednji korak pa je preprečila policija. 

Ne gre zgolj za govorice, naš kolega je bil očividec dogodka in je vse skupaj podkrepil tudi s fotografijami. Zaradi lastne varnosti mu je bilo odsvetovano fotografiranje ljudi, ki so bili v incident vpleteni z mariborske strani, zato pa je ovekovečil posredovanje policijske enote, ki se je na prizorišče pripeljala na nujni vožnji.


Kot pravi naš vir, so policisti odstranili mariborske navijače in se nato pogovorili s pretresenim Vanolijem, ki je vseeno želel nadaljevati svojo pot in si ogledati finalno tekmo na svojem nekdanjem stadionu. Mu pa, kot je zaupal znancem, za dogodek na tržnici, kjer se je mirno sprehajal, nikakor ni bilo vseeno. Daleč od tega.   

 

Članki iz rubrike