Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
11.05.2016 22:11:00
Deli članek:

Brez darila za Elsnerja

alesfevzer.com

Nogometaši so Domžal in Zavrča so se v tekmi 34. kroga Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Nogometaši Domžal nadaljujejo tradicijo slabih rezultatov proti nogometašem Zavrča na domačem igrišču. Tokrat so sicer prekinili serijo treh zaporednih porazov, a remi jih zagotovo ni zadovoljil. Še posebno, ker so na domačem igrišču v spomladanskem delu prvenstva še brez zmage, v zadnjih desetih tekmah v svojem športnem parku pa so zmagali le enkrat.

Domžalčani so imeli proti Zavrču priložnost, da si z zmago že zagotovijo končno tretje mesto in da svojemu trenerju Luki Elsnerju pripravijo darilo za jubilej, vodil je namreč 100. prvenstveno tekmo. Toda prikazali niso praktično ničesar, bili so povsem nenevarni, kar pa velja tudi za Haložane, ki v pomanjkanju golov na prvenstveno zmago čakajo že osem tekem.

Gledalci so spremljali nogometno uspavanko, priložnosti praktično ni bilo. V prvem polčasu so Domžalčani izpeljali le eno nevarnejšo akcijo, ki jo je Juninho zaključil s slabim strelom. V okvir vrat niso sprožili niti enega udarca, gostom je uspel eden, svojo polpriložnost pa so zapravili po kotu, ko je Aleks Pihler z glavo streljal mimo gola. Gostje so se nekajkrat jezili tudi na sodniške odločitve, kar v treh sumljivih položajih so zahtevali enajstmetrovko.

Drugi del se je začel z nevarnim strelom Aladina Šišića iz prekinitve, toda gostujoči vratar je bil na mestu. Potem pa se je ponovila zgodba iz prvega polčasa, pravih priložnosti ni bilo do 78. minute, ko je na strani Zavrča najlepšo in edino pravo zapravil Josip Golubar, ki je streljal čez gol.

Domžale bodo v 35. krogu v soboto gostile Celje, Zavrč pa Krško.

Domžale - Zavrč 0:0

* Stadion v športnem parku, gledalcev 300, sodniki: Sagrković (Vrhnika), Povšnar (Zagorje ob Savi) in Mikača (Višnja Gora).
* Strelci: /.
* Domžale: Maraval, Vetrih (od 79. Repas), Juninho (od 68. Majer), Črnic, Šišić (od 76. Masimov), Trajkovski, Blažič, Dobrovoljc, Alvir, Husmani, Mance.
* Zavrč: Ranilović, Rogač, Matjašič, Antić, Mužek, Jakšić, Pihler, Miketić (od 68. Cvek), Tahiraj (od 88. Agboyi), Dodlek (od 71. Golubar), Kokorović.
* Rumeni kartoni: Trajkovski, Črnic, Mance; Kokorović.
* Rdeči karton: /.