Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.03.2016 14:43:47
Deli članek:

Uradno: Koper ima novega trenerja

vszi

Koprčani so včeraj ostali brez trenerja, danes pa je vodstvo kluba že imenovalo novega.

Športni direktor Kopra Dušan Petković se je za spremembo na trenerskem stolčku odločil po remiju na primorskem derbiju in se za sodelovanje zahvalil Slavku Matiću, ki je v Koper prišel minulo jesen.

Dvomov o novem trenerju ni več. Kot poročajo na uradni spletni strani kluba, bo trenersko vlogo prevzel Milan Obradović. Športni direktor Petković je menjavo trenerja komentiral z besedami: "Rezultati niso bili taki, kot smo načrtovali, igrali smo slabše od pričakovanj. Predvsem rezultati so bili nižji od pričakovanj, ne glede na to, da je ekipa dejansko osvojila štiri točke, vendar igra nikakor ni bila na taki ravni, kot smo si želeli."

Vse to je botrovalo odločitvi, da v koprskem taboru poskusijo nekaj spremeniti. "Nov trener bo imel sedaj dva tedna, da se izkaže in da predrami ekipo," je bil jasen Petković. Zanikal je tudi govorice, ki so se pojavile takoj ob naznanitvi menjave na trenerskem stolčku, in sicer, da naj bi nanj po novem sedel njegov oče, nogometna legenda in trener ter nekdanji selektor srbske reprezentance Ilija Petković.

"Kar zadeva njega, lahko v klub pride samo 'turistično', kot je tudi prišel zadnji dve tekmi," je v smehu odgovoril Petkovič in za spletno stran kluba še enkrat potrdil, da Ilija Petković ni bil eden od kandidatov za novega trenerja Kopra.