Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ro
ro
0 17.02.2016 16:54:25

Turki z lepim darilom za prvega strelca Tavaresa

Drago Wernig - TAKA
Kot smo že poročali, sta uvodni tekmi vijoličastih šteli tudi za tekmovanje Winter League, v katerem je sodelovalo 12 ekip, ki so na pripravah v Antalyi.

Zmaga je prinesla tri, neodločen rezultat eno točko, prireditelji pa so udeležencem prišteli po točko tudi za vsak dosežen gol. Zasedba iz Ljudskega vrta je najprej s 3:1 ugnala Sarajevo ter nato z 1:0 še Trenčin, kar je zadostovalo za končno prvo mesto. In nagrado v višini 20 tisoč evrov, kar je znesek, ki ga bodo gostitelji poravnali ob pripravah vijoličastih v svoji tradicionalni turški bazi prihodnje leto.

"Lepa nagrada, ni kaj. Lani smo bili drugi, letos prvi. Nekaj smo torej že osvojili in verjamem, da bomo v takšnem slogu nadaljevali tudi v drugem delu sezone. Da bomo konec meseca maja dvignili pokal, namenjen prvaku," je povedal Marcos Tavares, ki je bil s tremi doseženimi goli najboljši strelec tekmovanja.



Dvakrat je zatresel mrežo aktualnih prvakov Bosne in Hercegovine in enkrat slovaških. "Seveda sem vesel, a prav tako je jasno, da mi brez soigralcev ne bi uspelo. Brez njih ne morem nič, prav tako sem hvaležen za božjo pomoč," je pristavil brazilski napadalec, ki so ga organizatorji presenetili s posebno nagrado.

Najboljši strelec je dobil možnost, da z družino preživi teden dni na dopustu v Beleku: "Potem ko bomo osvojili naslov prvaka, se bomo z družino odpravili v Turčijo. Nisem pričakoval takšne nagrade, s svojimi najbližjimi bomo gotovo uživali. Ženi sem že velikokrat omenil, da se bomo enkrat napotili na oddih na turško riviero, zdaj bomo to tudi storili."

Članki iz rubrike