Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 04.02.2016 08:39:36

Ni konec, na Bonifiki še brat zvezdnika Atletica

Koprčani so v svoje vrste privabili še osemnajsto okrepitev.

"Da, dovolj je. Pred kratkim sem denimo dobil ponudbo za kakovostnega igralca z izkušnjami iz bundeslige, toda o njegovem prihodu se nisem hotel niti pogovarjati. In se ne mislim niti v prihodnjih dneh. Nočem se več. Ostajam pri prepričanju, da smo opravili dober posel. Na vsakem položaju smo »pokriti« z dvema igralcema, trije bi bili vendarle preveč. Če bi zasedbo še dodatno razširili, to nikakor ne bi blagodejno vplivalo na stanje duha v slačilnici, v ekipo bi po nepotrebnem vnesli nemir. Nezadovoljstvu bi se bilo tako rekoč nemogoče izogniti, tega si nikakor nočemo privoščiti," je že nekaj dni pred koncem prestopnega roka poudaril športni direktor Kopra Dušan Petković.

Toda obljubo je vendarle prelomil, na Bonifiko je prišla še 18. zimska okrepitev. Koprčani so dobili še eno špansko moč, konkurenco za mesto v ekipi, ki ji poveljuje Slavko Matić, je zaostril 30-letni vezist Jonathan Niguez, ki je do zdaj igral za Valencio B in C, prav tako kot za C- in B-ekipi madridskega Reala, preizkusil se je tudi v drugem moštvu Villarreala, naslednji klubi v domovini so bili Ontinyent, Las Palmas, Mirandes, Guadalajara in Alcorcon, pretekli dve sezoni je preživel na Portugalskem. Najprej je branil barve Rio Aveja in nato še Feirenseja, toda največ zanimanja bo gotovo požel podatek, da gre za starejšega brata zvezdnika madridskega Atletica in velikega upa Saula, ki je na zadnjem gostovanju na Camp Nouu med drugim asistiral Kokeju za vodstvo rdeče-belih iz prestolnice, na koncu je Barcelona slavila z 2:1.



VEKIĆ V ANKARAN
"Da, dejal sem, da novih igralcev ne bo več, toda stike z Jonathanom smo navezali že pred časom in bili načeloma dogovorjeni za sodelovanje, zdaj smo prestop še uradno zaključili," je pojasnil Dušan Petković in dodal, da bo obetavni Luka Vekić v nadaljevanju sezone igral v dresu Ankarana, kjer bo imel status posojenega igralca Kopra.

Članki iz rubrike