benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 11.01.2016 13:58:55

Uradno: Skubic iz Domžal v Turčijo

Nikola Miljković
Domžalčani so potrdili, da so ostali brez svojega kapetana Nejca Skubica, ki bo kariero nadaljeval v turški prvi ligi.

Skubic, ki je bil v letošnji sezoni odličen na desnem bočnem položaju pri Domžalah, za katere je odigral vseh 22 tekem (zbral je vse minute), dosegel dva zadetka in dodal osem asistenc - prvo mesto na lestvici podajalcev si deli z Olimpijinim Ezekielom Hentyjem -, je podpisal za Konyaspor, klub, ki se trenutno nahaja na 7. mestu v prvi turški ligi. 

Nekdanji član Interblocka, Livarja, Drave, romunskega Otelula in Domžal bo v azijskem delu Turčije ostal najmanj do konca sezone 2016/2017.

"Vprašanje časa je bilo, kdaj bo dobil bogato ponudbo iz tujine. Če si je kdo zaslužil prestop, je bil, ob še dveh ali treh igralcih v našem moštvu, to prav Skubic. Tudi nekateri drugi naši igralci so blizu temu koraku. S težkim srcem gledamo, kako igralci, ki so bili dolgo časa v klubu in smo poskrbeli za njihov razvoj, zapustijo našo zgodbo,'' je ob odhodu Skubica povedal trener Domžal Luka Elsner in pristavil: ''Kot sem povedal že pred dvema mesecema, je za razvoj igralca pomembno, da naredi korak naprej. Skubic je prerasel naše okolje in tudi slovensko ligo, zato je popolnoma normalno, da je prišlo do prestopa. Veseli smo, da mu je to uspelo pri teh letih. Poznavajoč njegov karakter vem, da to še ni njegova končna stopnička."

Elsner je spregovoril tudi o zamenjavi za kapetana moštva: "Ko odide nosilec ekipe, je strokovno vodstvo pred najtežjim projektom, saj ga mora nadomestiti. Na to smo se pripravili že pred časom, saj smo vedeli, da je velika verjetnost za njegov prestop. Imamo določene načrte in upam, da jih bomo uspeli izpeljati. Zagotovo ne bomo uspeli najti enakovredne zamenjave, vsaj ne v kratkem roku. Nogometni klub Domžale se v veliki meri preživlja s prodajo svojih najboljših igralcev in ob nekaterih prestopih najboljših v preteklosti smo se znali dobro odzvati in prepričan sem, da se bomo tudi tokrat."

Značke: nejc-skubic, domžale

Članki iz rubrike