Angela Merkel Svet24.si

Nemška »Mutti« naznanila, da bo postregla s ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 09.01.2016 08:04:51

Matej Oražem: Pričakujemo več, kot ponuja Olimpija

Nejc Vidmar
Arsen Perić
Da je Nejc Vidmar eden tistih nogometašev, ki so se pravzaprav nemudoma po prihodu Milana Mandarića in Ranka Stojića znašli na seznamu želja zeleno-belih, ni skrivnost.

Za rokav smo pocukali športnega direktorja Domžal Mateja Oražma in ga brez ovinkarjenja pobarali: gre Nejc Vidmar res v Olimpijo? "Obstajajo pogovori," je uvodoma dejal funkcionar domžalskega kluba in nadaljeval: "Dobili smo ponudbo Olimpije, nanjo smo tudi podali svoj odgovor. Je pa iz uvodnih sestankov oziroma razgovorov mogoče sklepati, da se naše cenitve njega kot igralca v tem trenutku kar precej razlikujejo. Okrog tega bomo morali še kaj postoriti, predvsem pa se bo mogla ponudba Olimpije približati tistemu, kar sami v tem trenutku ocenjujemo kot Nejčevo vrednost. Je pa definitivno velika, vendarle gre za vratarja, ki je že dve leti in pol najboljši v ligi, hkrati je tretji, če ne celo drugi vratar reprezentance. Argumenti so na naši strani, če bo do prestopa prišlo, bo odškodnina kar visoka."

matej orazem
Arsen Perić

NI EDINA
Čeprav bi Domžalčani zagotovo radi zadržali svojega prvega vratarja, Oražem priznava, da je vsakdo naprodaj za pravo ceno. "Vedno je treba biti realen, vsak ima svojo ceno. Tudi Olimpija bi verjetno želela zadržati Andraža Šporarja, pa se je odločila, da ga v tem trenutku za takšno odškodnino proda. Definitivno nam ni v interesu, da krepimo svoje neposredne nasprotnike, ampak če je zadeva zanimiva tako za nas kot tudi za igralca, potem je to mogoče izpeljati. Je pa v tem trenutku malce prezgodaj, kar zadeva Nejca, to niti ni edina ponudba, ki smo jo prejeli. V naslednjih dneh bo več jasno, kako se bomo odločili, kaj bi bil najboljši korak," pravi Oražem.

nejc vidmar gw
Grega Wernig

KLUB NJEGOVE MLADOSTI
Hkrati je poudaril, da bodo ob Kamniški Bistrici do določene mere zagotovo upoštevali voljo nogometaša: "Tisti, ki Nejca poznamo, vemo, da je Olimpija klub njegove mladosti. Je iz Ljubljane, in čeprav ne bom rekel, da sodi med najbolj vročekrvne navijače Olimpije, mu srce vseeno malce bije tudi za Olimpijo. Ampak odkar je pri nas, vedno znova dokazuje, da je pravi profesionalec, tako da s tem nikdar nismo imeli težav. Igralčevo voljo seveda bomo upoštevali, a hkrati je res, da imamo tudi mi svoj interes. Tako kot je Nejc veliko naredil za nas, smo tudi mi veliko zanj."

Članki iz rubrike