Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 12.12.2015 13:08:22

Kam se bo preselil završki zvezdniški dvojec?

Drago Wernig - TAKA
V igralski zasedbi haloškega prvoligaša se v zimskem premoru znova obetajo spremembe.

Nogometaši Zavrča so jesenski del prvenstva sklenili z osmimi zmagami, v petkovem večeru so se veselili četrte pred svojimi navijači, z 2:1 so ugnali Krko. Tudi z nekaj sreče, saj Novomeščani pri vodstvu z 1:0 niso izkoristili vsaj treh izjemnih priložnosti, vratar Matija Kovačić je bil nepremagljiv, vendar je prav tako res, da gostitelji na začetku drugega polčasa niso realizirali najstrožje kazni, Miodrag Mitrović je Albertu Rieri obranil strel z bele točke. V končnici so Haložani vendarle poskrbeli za preobrat. Najprej je Alen Vučkić zatresel lastno mrežo, za olajšanje gostiteljev je poskrbel Francesco Tahiraj.

Zdaj pa so seveda vse oči uprte v Mirana Vuka oziroma v njegove odločitve glede kadrovanja. V kolikšni meri bo med zimskim premorom posegel v igralsko zasedbo? "Nekaj sprememb zagotovo bo. Ekipo bomo dodatno osvežili, obeta se tudi nekaj odhodov, toda v obeh smereh ne v tolikšni meri, kot v preteklosti," odgovarja prvi mož najmanjšega prvoligaškega kraja na sončni strani Alp.

983-7-muslimovic dw
Drago Wernig - TAKA
Več ni bil pripravljen razkriti, že nekaj časa pa je nemogoče preslišati namigovanja, da bosta Haloze skoraj gotovo zapustila največja zvezdnika - Albert Riera in Zlatan Muslimović. Prevladuje prepričanje, da naj bi se preselila na Bonifiko, kjer bi se pridružila športnemu direktorju Dušanu Petkoviću in trenerju Slavku Matiću, s katerima sta uspešno sodelovala v Zavrču, toda po naših informacijah uresničitev takšnega scenarija vendarle ni tako zanesljiva, kot se je morda zdelo. Izvedeli smo namreč, da naj bi imel nekdanji španski reprezentant na mizi mamljivo ponudbo iz Turčije, prav tako menda ni izključen odhod na Kitajsko. Tja bi se lahko napotil tudi nekdanji reprezentant BiH Zlatan Muslimović, ki je imel v prvem delu prvenstva obilo težav s poškodbo, toda bojda se bolj resno spogleduje z možnostjo odhoda v Katar. Vse skupaj naj bi se razpletlo v prvi polovici januarja, morda že prej, bržčas pa ne gre povsem izključiti niti možnosti, da bi zvezdniški dvojec ostal v Zavrču.

Članki iz rubrike