Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
21.11.2015 15:04:33
Deli članek:

Agim Ibraimi: Najlepše je, ko veš, da imaš ob sebi zvesto vojsko s tribun

Drago Wernig - TAKA

Agim Ibraimi v pričakovanju obračuna v Stožicah deluje mirno. Zelo mirno. Odločen je, da se vijoličasti v Maribor vrnejo z vsem izkupičkom.

Makedonski reprezentant zagotavlja, da je stanje duha v mariborski zasedbi takšno, kot mora biti: "Na preteklih preizkušnjah smo bili uspešni, zmagali smo petkrat zapored in upam, da bomo v takšnem ritmu nadaljevali. Moramo imeti in ohraniti šampionsko držo, da bomo sezono končali tam, kjer si želimo."

NI PRITISKA, NI STRAHU
Vijoličaste bo spremljala armada navijačev. Vsaj 1300 jih bo, po nekaterih ocenah še precej več. "Vsi vemo, kaj nam pomeni njihova podpora, kako pomembni so za nas. Vedno in povsod. Ne le zdaj, ko jih bo res veliko. Najlepše je, ko na igrišču veš, da imaš ob sebi zvesto vojsko s tribun. Upam, da se bomo zvečer skupaj veselili."

Kakšne živčnosti pri Ibraimiju ni zaznati. Kot da vložek na tekmi ni izjemen, kot da ne bi bilo pritiska uspeha. "Ne, pritiska ni, strahu prav tako ne poznamo. Vemo, kdo je ekipa, ki prevladuje zadnja leta v Sloveniji. Tako moramo iti v tekmo. Derbi se zmaguje s pravo miselnostjo. Zaradi veličine kluba seveda razmišljamo le o zmagi," pravi eden od najpomembnejših členov zasedbe trinajstkratnih prvakov.