Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

renato-stražar Njena.si

Pred koncem serije Skrito v raju vas čaka še ena...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 17.10.2015 22:21:56

Krčani bi lahko slavili

Nikola Miljković
Nogometaši Krškega in velenjskega Rudarja so se v 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.

Krški niz brez zmage se nadaljuje. Na 12 tekem ga je podaljšal Rudar, ki je na stadionu Matije Gubca bil bližje porazu, a je med drugim preživel enajstmetrovko in tudi nevaren strel ob koncu tekme. Sicer pa si te ne bodo zapomnili kot razburljivo, skupaj sta ekipi sicer 15-krat streljali proti enim in drugim vratom, a brez posebnih nevarnosti. Krško ostaja predzadnje, Rudar pa ne šestem mestu prvenstvene lestvice.

Gledalci v Krškem v prvem polčasu niso videli posebej razburljive predstave, dolgo časa niti ne pravega strela proti vratom ene ali druge ekipe. Šele v 44. minuti so domači poskrbeli za nekaj vzdihov navijačev, ko je David Poljanec za nekaj centimetrov zgrešil cilj.

Zato pa je bil bolj razburljiv začetek drugega polčasa. V 51. minuti je David Kašnik igral z roko v svojem kazenskem prostoru in zakrivil enajstmetrovko. Odgovornost je prevzel Dejan Urbanč, toda Matej Radan je odlično reagiral in strel obranil.

Sicer pa tudi v nadaljevanju ekipi nista ravno skrbeli za kakšne nevarne akcije, enim in drugim je bolj poredko uspelo priti do zaključnih strelov. Še ti pa so bili preslabi. Najbolj nevarno je bilo že v sodniškem dodatku, ko je po podaji iz kota streljal Jure Petric, Senad Jahić pa je žogo odbil na golovi črti.



Krško bo v 15. krogu prihodnjo nedeljo gostovalo v Novem mestu, Rudar pa bo dan prej gostil Koper.

KRŠKO - RUDAR 0:0
Krško - Stadion Matije Gubca. 1000 gledalcev. Sodniki: Žganec (Ljubljana), Pavlič (Laze v Tuhinju) in Švarc (Ivančna Gorica).
Krško: Zalokar, Petric, Volarič, Poljanec, Sikošek, Urbanč, Štefanac (od 77. Drnovšek), Perković, Jakolič (od 68. Kožar), Žinko, Petranić (od 63. Slivšek).
Rudar: Radan; Kašnik, S. Babić, Kocić, Bolha, Grbić (od 59. Črnčič), Tolimir, Ihbeisheh (od 73. Jahić), Džinić, M. Babić, Grgić (od 60. Eterović).
Rumena kartona: Grgić, Bolha.

Značke: krško, rudar

Članki iz rubrike