stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

rb
rb
0 05.09.2015 17:39:47

Razdrh novi celjski trener?

Arsen Perić
Kdo bo sedel na trenersko klop celjskega prvoligaša, še ni jasno, slišati je bilo mogoče le takšna in drugačna namigovanja. Gotovo je le to, da je bil po tem, ko je nameraval zapustiti zmajevo gnezdo, prvi kandidat Oliver Bogatinov, toda naposled se je gorenjski strokovnjak, ki živi v Kopru, odločil ostati v Olimpiji, zato so bili grofi prisiljeni iskati novo rešitev.

Včeraj se je v posameznih krogih razširila informacija, da naj bi se na Areno Petrol vrnil Damijan Romih. "Tudi jaz sem slišal takšne govorice, toda stikov ni bilo," je razkril zdaj že nekdanji trener Aluminija. Omenja se tudi Stane Bevc, ki ga že dolgo ni na sceni, toda nekateri viri blizu kluba so prepričani, da se takšen scenarij ne bo uresničil, zato pa bi mnogi dali roko v ogenj, da bi bil pravšnja rešitev Andrej Razdrh, ki se je po koncu sodelovanja z zeleno-belimi znova lotil dela z mladimi. V Interblocku je vodja mladinskega pogona in trener mladinske ekipe, toda 38-letni strokovnjak prvoligaških ambicij gotovo ni opustil. Ali je tudi na seznamu želja prvega moža Celja Stevana Đorđevića, ne vemo, prav gotovo pa bi bil nekdanji strateg zmajev logična izbira za naslednika Simona Rožmana.

Naslednika bo moral dobiti tudi Ambrož Krajnc, ki se je po porazu z Domžalami prav tako poslovil. Morda bi lahko naloge športnega direktorja prevzel tehnični direktor Borut Arlić, a bržčas je najbolj verjetno, da bo to postal Sebastjan Gobec.

Članki iz rubrike