nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 02.09.2015 08:39:35

Zavrč se je odrekel igralcu Reala

Real Madrid
Zdelo se je, da dvomov ni več in da bodo v Zavrču poskrbeli za novo veliko presenečenje. Tokrat v obliki Rubena Belime, ki je nazadnje igral za B-ekipo madridskega Reala, a je imel v preteklem obdobju veliko težav s poškodbami.

"Pogodba je podpisana," je v poznem ponedeljkovem večeru potrdil Miran Vuk, toda reprezentanta Ekvatorialne Gvineje naposled vendarle ne bo v Haloze. Ne zato, ker bi si v zadnjem trenutku premislil, ampak so si premislili v Zavrču. 

"Vse je bilo dogovorjeno, pogodba podpisana. Toda z dodatkom, da začne veljati po opravljenem zdravniškem pregledu. Da ne bi kupili mačka v žaklju, smo zahtevali ustrezno potrdilo verodostojne zdravstvene ustanove, da je z igralcem vse v redu. Dobili smo obljubo, da ga bomo dobili, a ga v zahtevanem roku nismo, zato smo se odločili, da prestop ustavimo," je sinoči pojasnil Miran Vuk.



TRENIRAL POD VODSTVOM MOURINHA
Rubenu Belimi je sicer februarja 2012 prav posebno doživetje pripravil veliki Jose Mourinho. Ko je bil član tretje C-ekipe kraljevega kluba, ga je portugalski strateg povabil na trening z zvezdniki prvega moštva. V tistem času je namreč imel Mourinho velike težave zaradi poškodb svojih varovancev, računati ni mogel na Karima Benzemaja, Angela di Mario, Lassano Diarraja in Hamita Altintopa, zato se je odločil, da vpokliče nekaj nogometašev iz B- in C-zasedbe. Vpoklican je bil tudi Belima, ki je kandidiral za nastop proti Rayu Vallecanu, toda med osemnajsterico ni bil izbran.

Članki iz rubrike