stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 25.08.2015 11:30:25

Ranko Stojić pravi, da Argentinec Ontivero ne bo ostal v Ljubljani

Grega Wernig
Lucas Ontivero, argentinski nogometaš turškega velikana Galatasaraya, se je mudil v Ljubljani, toda kot vse kaže, kariere ne bo nadaljeval v dresu Olimpije.

Olimpija naj bi pred koncem prestopnega roka še okrepila svojo zasedbo. Pred dnevi se je začelo šušljati, da bi novi član zeleno-belih lahko postal Lucas Ontivero, nogometaš iz Argentine, ki je trenutno član turškega velikana Galatasaraya, toda kot vse kaže, se takšen scenarij vseeno ne bo uresničil.


Ranko Stojić je v pogovoru za Ekipo SN razkril, zakaj se je nekdanjemu mladincu Reala, Tottenhama in Milana več ali manj že zahvalil za sodelovanje. "Lahko potrdim, da je Ontivero z nami preživel precej časa, toda nisem prepričan, da bi bil prava izbira za nas. Smo v položaju, v katerem si ne smemo privoščiti napak. Ne trdim, da bi bil Ontivero napaka. Ne, zagotovo ne bi bil. Je pa res, da je v tem trenutku telesno slabo pripravljen. Tako slabo, da ne bi zdržal niti enega polčasa, posledično bi morali nanj čakati mesec, morda celo dva. Pa tudi v finančnem smislu bi bil njegov prihod za nas velik zalogaj. Zato ga verjetno ne bo k Olimpiji. In ne pozabite – imamo tudi Brazilca Mariotta, ki bo, ko bo pripravljen, predstavljal pomembno okrepitev za nas," je dejal generalni direktor zmajev.

Celoten pogovor s Stojićem, ki je spregovoril tudi o štirih zaporednih zmagah, nekaterih drugih možnih kadrovskih spremembah in se dotaknil še obtožb, da v Ljubljani dela na črno, si preberite v torkovi številki časnika Ekipa SN!

Članki iz rubrike