stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

P.S.
P.S.
0 12.07.2015 13:26:31

Francoz v Olimpiji debitiral z zgrešeno enajstmetrovko

Grega Wernig
Olimpija je zaključila z igranjem pripravljalnih tekem pred novo sezono. Na zadnjem srečanju je zanesljivo premagala drugoligaša Zarico.

Dvoboj je bil odigran na Bledu, Olimpija pa je tekmeca iz Kranja odpravila s 3:0. Zadetke sta dosegla Dejan Djermanović, ki je bil po enkrat uspešen v prvem in drugem polčasu, ter Andraž Šporar, ki je drugi zatresel mrežo.


Prvič sta se v zeleno-belem dresu predstavili zadnji okrepitvi, Portugalec Ricardo Alves in Francoz Martin Mimoun. Slednji je imel priložnost, da se vpiše med strelce, a je zapravil strel z bele točke. Nihče od njiju srečanja ni začel v prvi postavi, začetna enajsterica je izgledala takole: Šeliga, Fink, Bajrić, Mitrović, Krefl, Žinko, Kapun, Kronaveter, Henty, Šporar, Djermanović.

"Oba sta se nam priključila v sredini tedna, tako da ocenjujem, da bosta za doseganje optimalne forme potrebovala vsaj še tri tedne kakovostnega in napornega kondicijskega treninga. V tem trenutku je težko karkoli napovedovati, a dejstvo je, da fanta znata igrati in upam, da se bosta uspela v najkrajšem možnem času prilagoditi na moštvo in okolico," je o zadnjih pridobitvah dejal trener Marjan Pušnik.

Članki iz rubrike