zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
0 11.07.2015 16:59:42

Zahović: Coda? Naši napadalci so lahko popolnoma mirni

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih je zanikal namigovanja o tem, da je italijanski napadalec nov stanovalec Ljudskega vrta.

»Coda je podpisal za Maribor, Zlatko Zahović bo prestop razkril po obračunu z Astano.« To je informacija, ki jo je bilo v sobotnem zgodnjem popoldnevu mogoče slišati v nogometnih kuloarjih na sončni strani Alp in seveda nam ni preostalo drugega, kot da tovrstna namigovanja - kaj je res in kaj ni?- preverimo pri športnem direktorju vijoličastih.

"Massimo Coda nam je bil ponujen. Dejstvo je, da je zelo zanimiv igralec in kakopak smo se pozanimali o možnostih sodelovanja. Tako kot se za vse ostale, to velja za vsakega igralca. Ampak moram poudariti, da so naši napadalci Marcos Tavares, Dalibor Volaš, Jean-Philippe Mendy in Luka Zahović. In vsi imajo naše popolno zaupanje," se je odzval snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.


MARIBOR JE KOT NAJLEPŠE DEKLE
Športni direktor prvakov se doslej o "primeru Coda" ni oglašal. "Maribor je velik klub, je kot najlepše dekle, ki zanima vsakega. Vedno znova je ogromno takšnih in drugačnih medijskih špekulacij, kar je v svetu nogometa nekaj popolnoma razumljivega, toda v slovenskem prostoru je žal tako, da moraš določene stvari vedno razlagati, pojasnjevati. A kot sem že dejal, so naši napadalci lahko popolnoma mirni. Maksimalno verjamemo v njih, v njihove sposobnosti," je povedal Zlatko Zahović in poudaril, da je vijoličasta družina poslej osredotočena zgolj on samo na prihajajočo prvo tekmo proti Astani v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov, ki bo v torek v Ljudskem vrtu.

ALVES IN MIMOUN STA NAM BILA PONUJENA
Kljub temu nas je zanimalo, kako športni direktor trinajstkratnih prvakov tik pred začetkom prvenstva komentira dogajanja pri večnih rivalih, pri Olimpiji? "Lahko povem, da sta nam bila ponujena oba igralca iz tujine, ki sta postala nova člana Olimpije. Tako Portugalec Ricardo Alves, kot Francoz Martin Mimoun, vendar smo ocenili, da nimata zadostnih kapacitet za Maribor," je razkril Zlatko Zahović. "Tako kot smo v Ljubljano na prijateljsko tekmo napotili Chelsea, smo tudi njiju. Klubi si med seboj moramo pomagati," je še smehljaje pristavil. O tem, kako resno je mislil, presodite sami ...

Članki iz rubrike