boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 09.07.2015 15:39:37

Komaj prišel in se že poškodoval

Grega Wernig
Olimpija ima teden dni pred začetkom nove sezone nekaj vse prej kot prijetnih kadrovskih težav.

V taboru Olimpije odštevajo do prve tekme v novi sezoni, naslednjo soboto bo v Stožicah gostovala Gorica. Za novega trenerja Marijana Pušnika bo to prva preizkušnja na klopi zmajev, izkušeni koroški strokovnjak pa v tem trenutku še ne ve, na koga vse bo lahko računal. V Ljubljano naj bi namreč prišlo še nekaj novih obrazov, generalni direktor Ranko Stojić namreč nadaljuje s kadrovanjem.

Že zdaj pa je jasno, da eden od novincev na uvodni tekmi ne bo mogel igrati. Denis Klinar je iz Rudarja prišel kot pomembna okrepitev na desnem boku, ki pa ga bo vsaj na prvih nekaj obračunih spet zasedel Matic Fink. Klinar se je namreč poškodoval in bo zaradi težav s stegensko mišico počival vsaj šest tednov, kar je za Olimpijo vse prej kot vzpodbudna novica.



"Opravili smo vse možne preiskave (magnetna resonanca, ultrazvok …), ki so potrdile domneve zdravniške službe, da gre v primeru Denisa Klinarja za vse prej kot nedolžno poškodbo, ki zahteva najmanj 6 tednov izvajanja rehabilitacijskega programa. Jasno pa je, da ničesar ne bomo prepuščali naključju oziroma prehitevali dogodkov, saj se takšna vrsta poškodbe lahko hitro ponovi," je pojasnil fizioterapevt Olimpije Klemen Pavlinič.

Pavlinič je zatem pojasnil, da ima težave tudi Darko Brljak, ta zaradi bolečin v hrbtu ne trenira z ekipo: "Kar se Darkovih težav s hrbtom tiče, so te takšne narave, da bo moral še nekaj časa počivati. V njegovem primeru zaenkrat ne moremo ničesar napovedovati, saj se lahko vse skupaj zavleče."

Članki iz rubrike