Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2015 08:39:27
Deli članek:

Odsoten najmanj pol leta

Nikola Miljković

Ljubljanska Olimpija bo novo sezono začela brez Antonia Delamee Mlinarja.

Nogometaši Olimpije so začeli s pripravami na novo sezono, eden tistih, ki bi si že morali začeti potiti, je tudi Antonio Delamea Mlinar. Branilca iz Celja pogodba z zmaji veže še za dve leti, toda kljub temu na uvodnih treningih ni sodeloval. In vprašanje, kdaj bo spet naslednjič vadil s soigralci. Saj ne, da mu novi trener Marijan Pušnik ne bi zaupal, problem se skriva nekje drugje.

Štiriindvajsetletni obrambni nogometaš je namreč znova poškodovan, da bi bilo vse še huje, mu je vnovič ponagajalo koleno. S slednjim je imel v preteklosti že večkrat težave, zdaj pa bi skorajda težko bili slabše. Spet, že drugič v dokaj kratkem obdobju, mora na operacijo križnih vezi, kar pomeni, da je uvodni del prihajajoče sezone zanj že izgubljen. V Ljubljani pričakujejo, da se bo vrnil na začetku zimskih priprav, čeprav se hkrati govori, da je njegovo koleno v tako slabem stanju, da bi lahko počitek posledično trajal še malce dlje.

Nekdanjemu nogometašu Celja, Šampiona, Aluminija in Interblocka kakopak želim predvsem veliko sreče in najhitrejši povratek nazaj na zelenice.