Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 06.05.2015 20:38:49

Haložani rajali, Koprčani z neslavnim rekordom

Nikola Miljković
Čeprav so Koprčani dobili prvi polčas, pa so na koncu ostali brez točk.

V drugem polčasu so gostom, ki so še naprej na petem mestu, dopustili preobrat. Kanarčki ostajajo sedmi. So pa Koprčani izboljšali neslavni rekord. Z današnjima dvema rdečima kartonoma so že pri trinajstih tovrstnih v sezoni in tako so za dva presegli svoj prejšnji rekord.

crnigoj nm
Nikola Miljković

Dvoboj, ki ni odločal praktično o ničemer, se je začel z veliko priložnostjo Mateja Palčiča. Ta je v drugi minuti z vsega treh metrov streljal v vratarja Nikolo Petrovića. Dober uvod so domačini v osmi minuti kronali z zadetkom. Jaka Štromajer je z desne strani poslal lepo povratno žogo do Denisa Halilovića, ki je z desetih metrov z močnim strelom zadel za 1:0.

Gosti so bili praktično ves prvi polčas nenevarni. Najlepšo priložnost, da bi podvojili vodstvo, so v 27. minuti imeli domači. Mitja Lotrič je streljal s 14 metrov, s fantastično obrambo pa se je izkazal Petrović, ki je žogo odbil kot.

koper zavrc nm
Nikola Miljković

Tudi uvodne minute drugega polčasa so minevale pretežno ob premoči domačega moštva. Potem pa je prišel ključni trenutek, ko se je tekma obrnila na drugo stran. Leo Štulac je v 58. minuti povsem po nepotrebnem izgubil žogo na sredini igrišča, gostje so stekli v polprotinapad in Rok Zorko se je sam znašel pred vratarjem Vasjo Simčičem ter ga zanesljivo premagal.

Zadetek je Haložanom očitno dal krila, slabih deset minut pozneje so zadeli še drugič. Zorko je poslal lepo globinsko podajo v kazenski prostor domačih, rezervist Tomislav Kiš pa je rutinirano premagal koprskega čuvaja mreže. Domači bi lahko izenačili v 75. minuti, Štulac je poskusil popraviti napako iz 58. minute, vendar je z močnim strelom z roba kazenskega prostora zgrešil cilj.

koper zavrc3 nm
Nikola Miljković

Sledila je zelo živčna končnica tekme, glavni sodnik Matej Jug je med 77. do 90. minuto pokazal kar tri rdeče kartone - Domnu Črnigoju, Goranu Galešiću in Toniju Datkoviću. Vsi trije so bili posledica brezobzirne igre in drugega rumenega kartona.

Koper - Zavrč 1:2 (1:0)

Koper - stadion Bonifika, gledalcev 300, sodniki: Jug (Tolmin), Žunič (Kranj) in Mikača (Višnja Gora).
Strelci: 1:0 Halilović (8.), 1:1 Zorko (58.), 1:2 Kiš (67.).
KOPER: Simčič, Šme, Lotrič, Halilović, Štulac, Črnigoj, Posavac (od 85. Smrtnik), Hadžić, Palčič (od 72. Andrejašič), Štromajer (od 68. Galešić), Pučko.
ZAVRČ: Petrović, Cvek, Muminović, Polič, Kelenc (od 59. Grezda), Antić, Zorko, Datković, Đukić, Matjašič (od 61. Kiš), Novoselec (od 81. Bogdan).
Rumeni kartoni: Andrejašič, Črnigoj, Galešić; Muminović, Datković.
Rdeči kartoni: Črnigoj (77.), Galešić (90.); Datković (89.).

Članki iz rubrike