Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

br
br
0 06.05.2015 10:30:33

KOPER - ZAVRČ: Da bi čim prej pozabili

Arsen Perić
Kanarčki so se po gostovanju v Celju ohladili in misli usmerili v današnji obračun s Haložani, ki prav tako prihajajo ranjeni, doma so namreč proti Krki nepričakovano ostali praznih rok.

Rodolfo Vanoli in njegovi varovanci so bili v Areni Petrol na dobri poti proti vsemu izkupičku, toda v drugem polčasu z dvema igralcema manj niso mogli zdržati celjskih naletov. Zato pa so po tekmi zadrževali jezo zaradi sodniških odločitev, a to je zdaj vendarle preteklost.

Misli so pri Zavrču, ampak hkrati tudi pri finalu pokalnega tekmovanja. Ni skrivnost, da je lovorika veliki koprski cilj, zato si rumeno-modri na ligaških preizkušenjah nepotrebnega tveganja pač ne bodo privoščili.

In tudi to je eden od razlogov, da danes v ekipi ne bo Ivice Guberca in Mihe Blažiča, ki še nista okrevala v zadostni meri, prav tako bosta seveda manjkala kaznovana Miha Gregorić in Amar Rahmanović, prav tako kot Ante Tomić, Sead Hadžibulić in Nenad Srečković, ki so v tej sezoni bržčas že odigrali zadnjo tekmo.

Priložnost bodo znova dobili mlajši, ki si bodo prizadevali, da bi z dobro igro in zmago pozabili na celjske dogodke, a zadnjo tekmo želijo pozabiti tudi Haložani, ki so na zadnji domači preizkušnji presenetljivo ostali praznih rok v obračunu s Krko.

"V Kopru bo izredno težko, ampak verjamem, da smo sposobni osvojiti vse tri točke. Poraz s Krko je bil nepričakovan, najbolje se je v želeni ritem vrniti z zmago nad neposrednim tekmecem v boju za peto mesto na lestvici. Ponoviti želimo podobo iz Domžal, kjer je bil pristop na najvišji ravni, in potem bo prišel uspeh sam od sebe," pravi vezist Dejan Polić.

Članki iz rubrike