zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 29.04.2015 20:22:52

Šimundža: Posamezniki so se žrtvovali

Drago Wernig - TAKA
Četrti in zadnji večni derbi v tej sezoni se je končal z visoko zmago Maribora s 4:1, vtise po koncu pa sta strnila tako Ante Šimundža kot gostujoči trener Darko Karapetrović.

Seveda je veliko bolj prešerne volje pred predstavnike sedme sile stopil strateg vijoličastih: "Derbi je bil danes vreden imena. Oboji smo odigrali dobro, gledljivo tekmo. Ponudila je vse. Kot ekipa smo bili izjemni, v prvem polčasu smo prevladovali do ponesrečenega zadetka. Potem je Olimpija vzpostavila ravnotežje. Imeli smo pred tem še nekaj priložnosti za 2:0, a se ni izšlo. V drugem polčasu pa smo dobro igrali, kolektiv je zmagal, posamezniki so se žrtvovali za ekipo in prišli do te izjemno prestižne zmage, ki nas je približala našemu cilju."

Na drugi strani Karapetrović ne more biti zadovoljen s predstavo svojih varovancev v zadnjih dvajsetih minutah, ko je njihova igra povsem padla: "Težko je govoriti po porazu z 1:4, ampak treba je dvigniti glavo in iti naprej. Izgubili smo tri točke, ki jih bomo poskusili na naslednjih tekmah dobiti nazaj. Do 70. minute smo bili dobri, nakar smo podarili drugi zadetek Mariboru. Od takrat se nismo več dvignili in izgubili tekmo."

Članki iz rubrike