Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

rb
rb
0 28.01.2015 19:45:12

Gorica: Plač ni, tekma odpovedana

Grega Wernig
Razmere v taboru štirikratnih prvakov so še naprej vse prej kot obetavne.

Čeprav je predsednik Gorice Robert Vrtovec nepopravljivi optimist in vztraja pri tem, da se bodo razmere kmalu uredile ter da bodo modro-beli pomlad izkoristili za pripravo ekipe za naslednjo sezono, ko naj bi bile ambicije znova evropske, se njegove napovedi za zdaj ne uresničujejo.

"Pričakujemo, da bo v kratkem v klub prišlo nekaj denarja, s katerim bomo poravnali nekaj zaostalih obveznosti. Ne vseh, dobršen del pač," je prvi mož vrtnic nedolgo nazaj zagotovil za Ekipo24. Bilo je 14. januarja, a za zdaj se očitno znova ni nič premaknilo z mrtve točke.


Stanje ostaja klavrno, kar navsezadnje razkriva tudi današnji dogodek. Goričani bi morali v Rovinju proti zagrebški Lokomotivi odigrati drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav.

"Predvidena preizkušnja z Gorico ne bo odigrana, ker je slovenski prvoligaš prihod odpovedal. Namesto tega se bomo pomerili z NK Rovinj," so sporočili na spletni strani hrvaškega prvoligaša.

Ker še vedno zaman čakajo na zaostale obveznosti, igralci menda niso želeli odpotovati v Istro, tako da je nov trener Cesare Beggi ostal brez koristnega dvoboja, v katerem bi se lahko bolj podrobno prepričal o sposobnostih svojih varovancev.

Članki iz rubrike