stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
0 24.01.2015 20:17:24

Celjani pa tresejo

Grega Wernig
Grofi prepričljivi tudi na drugi prijateljski tekmi

Nogometaši Celja so odigrali drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav in bili znova nadvse učinkoviti. Potem ko so med tednom avstrijskemu tretjeligašu Wolfsbergu nasuli osem golov, je moč varovancev Simona Rožmana občutil tudi slovenski drugoligaš Aluminij, zasedba iz knežjega mesta je na igrišču z umetno travo v Kidričevem slavila s 5:1 (2:1). Domačo mrežo je načel Sunny, za 2:0 je zadel Pungaršek, v nadaljevanju sta mrežo zatresla Verbič in dvakrat Ahmedi. Edini gol za domačine je v prvem delu dosegel Vrbanec.

Grofi so dvoboj začeli v postavi Kotnik, Jakolić, Borenović, Žitko, Zbičajnik, Miškić, Jugović, Kubo, Pungaršek, Bajde in Sunny, v drugem polčasu so bili na igrišču Mujčinović, M. Klemenčič, Krajcer, Frelih, Gobec, Pišek, Vrhovec, Marcius (od 77. Bašić), Ahmedi, Verbič in Žurej.



RUDAR DRUGIČ IZGUBIL

Tudi Velenjčani so odigrali drugo tekmo in drugič izgubili. Po katastrofi v Gradcu so se tokrat oslabljeni odpravili v Novigrad, kjer je bil hrvaški prvoligaš Osijek boljši z 2:1. Edini gol za knape je dosegel Firer iz najstrožje kazni, Jernej Javornik ni mogel računati na Klinarja, Jelića, Knezovića in Črnčiča. V prvem polčasu se je Rudar predstavil v postavi Rozman, Krefl, Džinić, Kašnik, Dedič, Tolimir, Radujko, Kocič, Babić, Firer, Trifković, v nadaljevanju so igrali Rozman (od 56. Lovrec), Krefl (od 73. Gavranović), Bolha, Jahić, Plesec, Radujko, Kocić (od 56. Saramati), Babić (od 82. Omerovič), Firer in Trifković

Članki iz rubrike