oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
0 23.01.2015 11:02:28

Josh je pohvalil

nkdomzale.si
Poročali smo že, da bo tudi v nadaljevanju sezone v domžalskem dresu igral reprezentant Antigve in Barbude.

Joshuo Parkerja, ki je nove izzive našel na beograjski Marakani, bo ob Kamniški Bistrici nasledil Jorrin John, v Leicestru rojeni 24-letni krilni zvezni igralec je z dvakratnimi prvaki sklenil polletno pogodbo z možnostjo podaljšanja sodelovanja.

Zgodba se je hitro razpletla. Jorrin John je prišel na začetek priprav, v torek se je dokazoval na prijateljski tekmi z Ilirijo. Za zmago s 4:0 je prispeval tretji gol in podal za četrtega in Luka Elsner je razumljivo zastrigel z ušesi. "V neznanih obrazih smo videli kakovostne nogometaše, kar nas je nekoliko presenetilo. Jorrin John je gotovo eden tistih, ki so pustili zelo dober vtis," je po dvoboju z ambicioznim tretjeligašem med drugim povedal 32-letni strokovnjak, zato v sredinem zgodnjem večeru nismo bili presenečeni, ko so rumeno-modri po Maticu Črnicu, Dejanu Trajkovskem in Mateju Eteroviću potrdili še četrto okrepitev.


Jorrin John se je nogometne abecede učil pri Aston Villi in Leicestru, da je bil obetaven, pa razkriva podatek, da je bil član mlajših angleških reprezentančnih selekcij. Leta 2011 se je preselil na Tajsko, kjer je bil v dveh sezonah član treh klubov, Muangthong Uniteda, Suphanburija in Nonthaburija. "Prihod v Domžale je zame korak naprej, saj sem se po igranju na Tajskem vrnil v Anglijo. Ker sem prišel z drugega konca sveta, ki je daleč od oči Evrope, je bilo težko najti primeren klub. Zadovoljiti sem se moral z igranjem v nižjih ligah. Zamenjal sem agenta in ponudil mi je preizkušnjo v Domžalah," pravi najbolj sveži član dvakratnih slovenskih prvakov.

Poleti bo strokovno vodstvo ponovno ocenilo njegove sposobnosti in se odločilo, ali mu ponudi dolgoročnejšo pogodbo. "Zadovoljen sem s prikazanim na preizkušnji, in da mi je uspelo skleniti pogodbo. Do poletja se moram izkazati, saj želim tukaj ostati dlje časa. Gre za dober klub, ki je vodilni v ligi, in verjamem, da lahko pomagam ekipi do uresničitve visokih ambicij," pravi Jorrin, ki si v reprezentanci Antigve in Barbude (do zdaj je zbral pet nastopov) garderobo deli z zdaj že nekdanjim članom Domžal: "Parker mi je razkril, da je liga zelo močna, tako da se zavedam, da me čaka težko delo. Čim prej se moram vključiti v ekipo in izkoristiti vsako ponujeno priložnost. Josh je pohvalil tudi organizacijo kluba, vzdušje v garderobi in strokovno vodstvo."

O njegovih besedah se je kmalu prepričal: "Okolje mi je zelo všeč. Življenje tukaj je precej umirjeno, ljudje v klubu so zelo prijazni, za vse je odlično poskrbljeno. Prepričan sem, da lahko vrnem svojo kariero na prave tirnice. Od prvega dne sem se počutil dobrodošlega. Ko sem prišel v garderobo, so se mi vsi lepo predstavili in na vsakem koraku mi pomagajo s potrebnimi informacijami. Tako igralci kot trenerji so zelo prijazni, veselim se dela z njimi."

Članki iz rubrike