Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
br
br
20.01.2015 21:04:51
Deli članek:

Osem golov razigranih Celjanov

Grega Wernig

Zasedba iz knežjega mesta je bila učinkovita pri severnih sosedih.

Celjski nogometaši so prešli v novo obdobje priprav, v katerem bodo vsakodnevne treninge kombinirali s prijateljskimi tekmami. Prva je že za njimi, odpravili so se k severnim sosedom. Simon Rožman in njegovi varovanci so gostovali pri avstrijski tretjeligaški ekipi ATSV Wolfsberg in jo premagali s kar 8:1, kar je vsekakor nadvse dober obet. Osem golov danes ni lahko zabiti niti "tovarniški ekipi" ... Benjamin Verbič je dvakrat zatresel domačo mrežo, enkrat so bili uspešni Nino Pungaršek, Andraž Žurej, Sunny, Nik Fasvald, Gregor Bajde in Valon Ahmedi.

Potem ko so ostali brez Mislava Oršića, Aneja Lovrečiča in Dejana Djermanovića, naj bi se sicer v prihodnjih dneh v Areni Petrol začelo dogajati tudi v nasprotni smeri, grofi bodo menda predstavili nekatere nove moči. Skoraj gotovo pa bo še naprej najmočnejše orožje Benjamin Verbič, ki je želja mnogih klubov, toda ponudbe, ki bi "sezula" vodilne možje celjskega prvoligaša, doslej ni bilo.

"Resda prestopni rok še ni končan, a zaenkrat kaže, da bo praktično celotno ogrodje moštva ostalo skupaj. S soigralci se veliko pogovarjamo in enotni smo si, da lahko v prihajajočih nekaj mesecih spišemo čudovito zgodbo. Ostanek v Celju nikakor ne pomeni stagnacije, ampak kvečjemu možnost za nadaljnje napredovanje. Na treningih delamo izredno dobro, tako da imamo vse pogoje, da bomo do poletja vsi v celjskem dresu skupaj še dodatno napredovali," pravi Benjamin Verbič.