Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
08.01.2015 11:56:50
Deli članek:

Šporar: Sturm? Da, igral bi zanj!

Nikola Miljković

Napadalec Olimpije se je udeležil začetka priprav nogometašev Olimpije, a že kmalu bi utegnil zamenjati klubske barve.

"Za Andraža Šporarja se odvija prava mala vojna, toda to je nekaj povsem razumljivega, saj gre za najboljšega slovenskega napadalca," je o nadaljnjem statusu mladega napadalca ob začetku priprav nogometašev Olimpije med drugim povedal športni direktor Mile Aćimović.

V zadnjih dneh je najbolj vroča tema povezana z morebitnim prestopom v Sturm. "Mislim, da so pogovori, kot ste poročali v vašem mediju, že stekli. Več ne bi vedel. Če bodo našli skupni jezik, bom to verjetno izvedel. Za zdaj drugih informacij nimam, osredotočen sem na Olimpijo," se je odzval Andraž Šporar, ki ne skriva, da bi se rad preizkusil izven slovenskih meja: "Vsekakor ima vsak željo oditi v tujino, čeprav je dejstvo, da mi tudi v Olimpiji ničesar ne manjka. Če ne zdaj, se bo zgodilo poleti, če ne poleti ... Enkrat se bo že, prepričan sem o tem, da bo napočil pravi trenutek."

Toda ali zeleno-belega bisera avstrijska liga sploh mika? Bi odšel v Sturm? "Da, bi," je nekdanji član Interblocka odvrnil brez obotavljanja in pristavil: "Robert Berić je dober primer. Iz Sturma je odšel v boljši avstrijski klub, zdaj bo verjetno odšel v nemško bundesligo. To je prava pot."