Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

dm
dm
0 19.10.2014 13:19:38

Šuler: Ne moremo biti ves čas zaprti v karantenah

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović je bil po obračunu proti Celju zelo nezadovoljen nad svojimi igralci, povedal je precej pikrih na njihov račun, Marko Šuler pa se z njim ne strinja.

Tretjiporaz v sezoni, drugi proti Celju, je, kot vse kaže, zelo razburkal mariborsko barko. Zlatko Zahović je odkrito priznal, da v vijoličastem taboru marsikaj ni v redu, predvsem pa je očital varovancem Anteja Šimundže, da ne živijo slovenske lige in da je njihova priprava na tekmo v državnem prvenstvu preslaba.

"Težko je kaj pametnega strniti po takšni tekmi, trenutno so glave še prevroče. Obračun je bil prežet z veliko sodniškimi odločitvami, o katerih bi se dalo debatirati, ampak mimo tega, tudi mi nismo bili čisto pravi, ni šlo. Tudi avtogola mislim, da povesta vse, da je šlo za dan, ko ti enostavno ne gre. Borili smo se, iskali izenačujoč zadetek, toda žal nismo uspeli," je na začetku povedal izkušeni branilec Marko Šuler, nato pa nadaljeval: "Začetek ni bil pravi, dobili smo prepoceni zadetek. Ampak mislim, da so vsi fantje, ki so bili na igrišču, dali od sebe vse. Videli ste lahko, da smo se borili do konca, a ni šlo, kaj češ. Tudi tak dan pride v nogometu, raje imam, da se nam to zgodi na eni tekmi, kot da se ponavlja. Nimamo kaj, moramo gledati naprej. V torek nas čaka že obračun proti Chelseaju."


KOT DA SI PADEL Z LUNE
Enaintridesetletni Korošec je še priznal, da so preskoki med ligo prvakov in državnim prvenstvom težki, vendar tu ne vidi nič nenavadnega: "To je normalno, jaz se pogovarjam z več igralci, ki igrajo v tujih prvenstvih. Ne samo Maribor, tudi igralci iz španske lige imajo s tem probleme, čeprav je pri njih razlika med ligo prvakov in domačim prvenstvom veliko manjša. Pri nas je na žalost tako, da ko prideš po tekmi lige prvakov na tekmo slovenskega prvenstva, kot da si padel z lune. Gre za ogromen preskok. Podobne težave kot mi ima Ludogorec, tudi ostali klubi. To je normalno, ampak lahko zatrdim, da noben naš igralec ni nemotiviran, ko zaigra v državnem prvenstvu. Je pa res, da nam ne gre najboljše, toda igralci dajejo od sebe vse na igrišču, zato nimam nikomur nič za očitati."

VČASIH JE BOLJŠE BITI MALO TIHO IN POČAKATI
Šuler je tako zavrnil očitke in kritike športnega direktorja, na komentar o njegovem pogledu na Zahovićeve izjave, pa je dejal: "Pred tekmo se ni dogajalo nič posebnega, vsaj z mojega vidika, je pa res, da so po tekmah vroče glave in marsikdo ne zna pametnih stvari povedati, ko je vse skupaj vroče. Včasih je boljše biti malo tiho in počakati. Tudi jaz nimam danes pametnih stvari za povedati, jutri bom stvari mogoče videl čisto drugače. Vem pa, da so ti fantje pošteni. Odkar sem jaz tu, ni bilo še niti enega incidenta, ne na igrišču in ne izven. Živimo športno, je pa res, da ne moremo biti cele dneve zaprti v karantenah. Imamo svoje življenje in v pripravi na tekmo ne vidim nobenega problema."

Članki iz rubrike