Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2024 12:01:16
Deli članek:

Vinicus oziroma Mister Antipatikus, zvezdnik Reala s svojim obnašanjem znova dvignil prah (video)

vszi

Madridski Real je v torek zabeležil še četrto zaporedno zmago v prvenstvu. Aktualni evropski prvaki so na domačem igrišču s 3:2 premagali Alaves.

Čeprav so povedli že v prvi minuti in na začetku drugega polčasa vodili že s 3:0, pa so na koncu vseeno do zadnjega sodnikovega žvižga trepetali za zmago. Gostje so namreč v zaključku v vsega dveh minutah dvakrat zatresli mrežo Thibauta Courtoisa.

V vrste domačih se je naselila živčnost, kar je razvidno že iz geste Viniciusa Juniorja. Ko ga je namreč trener Carlo Ancelotti ob izteku devetdesetih minut poklical na klop, se je brazilski zvezdnik sarkastično zasmejal ob pogledu na sodnikov podaljšek. Šest minut se je kot vse kaže zdelo Brazilcu občutno preveč. Na koncu je Real vendarle zmagal.

Vinicius je letos eden najresnejših kandidatov za osvojitev prestižne Zlate žoge, a s tovrstnimi potezami si prav veliko novih simpatij in simpatizerjev ne bo pridobil. Povedano drugače, ni čudno, da je na številnih stadionih deležen vse prej kot tople dobrodošlice.