Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2024 13:32:47
Deli članek:

Trinajstletni sin zvezdnika vozi avto za sto tisočakov, mama pa ga snema

Instagram

Anglijo je šokiral posnetek trinajstletnega sina Thiaga Silve, ki se je znašel za volanom.

Neverjetni prizori iz Anglije so zaokrožili po nogometnem svetu. V središču afere se je znašel 39-letni legendarni branilec Thiago Silva, oziroma bolj natančno njegov sin. Medtem, ko se je nekdanji nogometaš Chelseaja in pred tem PSG-ja ter Milana vrnil v Brazilijo ter pred novo sezono podpisal za Fluminense, pa je njegova družina ostala v Londonu kjer sta v akademiji velikana s Stamford bridga njegova sinova. 

In prav trinajstletni Iago Silva je poskrbel za škandal, ko se je na internetu razširil posnetek, kako po Londonu vozi avtomobil. Ne kateregakoli, pač pa skoraj 100 tisočakov vredni Porsche Panamera, ki lahko doseže tudi hitrosti do 270 kilometrov na uro. Še bolj neverjetno pa je, da je posnetek razširila kar njegova mama, Belle, ki je vožnjo svojega sina snemala ter ga za dobro vožnjo hvalila. 

Angleški mediji pa vendarle dodajajo, da je očitno mladeničeva prva vožnja potekala na privatni cesti v bližini Chelseajevega trenažnega kompleksa. V tem primeru Iago ni bil v prekršku, saj za vožnjo na cesti, do katere nima dostopa splošna javnost, v Veliki Britaniji ne potrebuje vozniškega dovoljenja, prav tako pa ni starostne omejitve za vožnjo.