tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
16 15.01.2024 11:31:40

Bo velika zmaga Reala odnesla Xavija?! Športni direktor Barcelone poslal jasno sporočilo!

Profimedia
Barcelona je na prvem el clasicu v letu 2024 prejela novo bolečo zaušnico. Obračun velikih španskih rivalov in s tem superpokalna lovorika sta pripadla nogometašem madridskega Reala.

Bil je to puščavski vihar sredi savdskega Riada. Že v deseti minuti je bilo namreč 2:0. Prvo ime dvoboja je bil Brazilec Vinicius Junior, ki je že do polčasa dosegel hat-trick. Sredi prvega polčasa je zaostanek sicer s sijajnim zadetkom začasno znižal Robert Lewandowski, a se je v vsakem trenutku zdelo, da imajo nogometaši kraljevega kluba stvari pod nadzorom. Končni rezultat je v drugem polčasu postavil Rodrygo, ko je zadel za 4:1.

Popolna nemoč blaugrane je med navijači pričakovano sprožila precej jeze, pod plazom ostrih kritik pa se je tako znova znašel Xavi Hernandez, ki v tem trenutku - tako se vsaj zdi - nima pravih rešitev, ki bi Barco znova približale evropskemu vrhu.


Po poročanju nekaterih španskih medijev je zadnji poraz v Kataloniji že sprožil alarm, ki prihodnost legendarnega vezista na klopi Barcelone postavlja pod vprašaj. Xavi naj bi izgubljal podporo tako predsednika kluba Joana Laporte kot športnega direktorja Deca. Slednji naj bi prav tako enega glavnih krivcev za skromno podobo modro-rdečih videl v Ilkayju Gundoganu, ki je v katalonsko prestolnico prišel kot pomemben člen šampionske zasedbe Manchester Cityja.

Ravno nasportne so informacije dveh glavnih katalonskih časnikov. Mundo Deportivo in SPORT poročata, da Xavi še naprej uživa popolno podporo vodstva kluba. Na to temo se je oglasil tudi Deco. "Vprašanja o Xavijevi prihodnosti nimajo nobenea smisla. Trener ima naše popolno zaupanje, poraz je bil boleč, a v tem pogledu ni spremenil ničesar," pravi športni direktor Barce.

Članki iz rubrike