baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

ivo-boscarol Njena.si

Ivo Boscarol navdušil z edinstvenim poslom

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

STA
STA
1 05.11.2023 20:02:53

Ježi se koža! Potem, ko so mu ugrabili starša, zadel in vsem poslal posebno sporočilo! (foto)

Profimedia
Na obeh nedeljskih tekmah 11. kroga angleške nogometne lige sta se favorita opekla.

Najprej je petouvrčena Aston Villa z 0:2 izgubila na gostovanju pri Nottingham Forestu, le malo bolje pa jo je v Lutonu odnesel zdaj tretjeuvrščeni Liverpool, ki je do izenačenja in s tem točke prišel v peti minuti sodniškega dodatka.


Villa pred gostovanjem v Nottinghamu ni izgubila na šestih tekmah zapovrstjo. Še na eni zaporedni tekmi več Forest ni zmagal, tako da je bilo povsem jasno, kdo je bil v vlogi favorita. A z njo se gosti niso znali spopasti, kot bi želeli njihovi navijači. Že v peti minuti so prejeli gol, ko je mrežo Emiliana Martineza - ta je na začetku tedna dobil zlato žogo za najboljšega vratarja lanske sezone - premagal Ola Aina.


Po prejetem golu si ekipa iz Birminghama ni več opomogla, prav napaka oziroma slabo posredovanje argentinskega vratarja po strelu od daleč Orela Mangale na začetku drugega dela pa je bila zanjo dokončno usodna.



Liverpool je bil v Lutonu na pragu poraza. Domači so po protinapadu prek rezervista Tahitha Chonga v 81. minuti povedli, a na koncu je bil junak vendarle rezervist liverpoolskega kluba, Kolumbijec Luiz Diaz. Napadalec, ki so mu prejšnji teden ugrabili starša in še čaka, da mu po mami iz rok ugrabiteljev rešijo tudi očeta, je izenačil v peti minuti sodniškega podaljška.


Ko je Diaz dosegel zadetek, je s svetom delil posebno sporočilo, dvignil je svoj dres, na katerem je imel v španskem jeziku napisano: "Libertad por papa" oziroma "Svoboda za mojega očeta."


Liverpool se se točkovno izenačil z Arsenalom, Manchester City, ki bo vodilni vsaj do ponedeljkovega derbija med Tottenhamom in Chelseajem, pa ji zdaj beži za tri.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike