sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 26.10.2023 10:31:01

Sijajne novice za novega trenerja Olimpije, Zeljković pred tekmo s Klaksvikom razkril, da ...

Martin Metelko
Zoran Zeljković je pred današnjo tekmo s Klaksvikom poskrbel za nekaj dobrih novic.

Strateg Olimpije Zoran Zeljković po zadnji tekmi z Domžalami ni imel mirnega spanca. Ob poškodbah Timija Maxa Elšnika in Agustina Doffa je moral iskati alternativne rešitve, ob tem pa ni smel računati na Petra Agbaja, ki ga Olimpija ni dodala na seznam prijavljenih nogometašev za konferenčno ligo. Iz istega razloga v Evropi nima pravice do nastopa niti Raul Florucz.

Sinočnji trening na umetni podlagi Torsvollurja je s tega vidika sicer prinesel dobre novice; tako Elšnik kot Doffo sta nemoteno trenirala z ekipo in bosta po vsej verjetnosti danes del udarne enajsterice Zorana Zeljkovića. Po lažji poškodbi se v kader vračata tudi Ivan Posavec in Marko Mijailović, na seznamu odsotnih pa tako ostajata le David Sualehe in Matevž Vidovšek.



"Časa res ni veliko, ampak to nikogar ne zanima. Gremo iz tekme v tekmo, imamo dovolj širine in vsak, ki dobi priložnost, bo dal svoj maksimum. Po zimskih pripravah bo ta ekipa videti tako, kot si sam želim. Moram se prilagajati, najbolj pomembno pa je, da Olimpija dobro deluje na igrišču in niza zmage. To je v Olimpiji vedno primaren cilj," o pestrih in natrpanih uvodnih dneh na klopi Olimpije pravi Zeljković.

Kljub temu se zdi, da bi gostovanje na Ferskih otokih za zmaje v danih okoliščinah težko prišlo v boljšem trenutku. V zeleno-belih vrstah je zavel svež veter. Takšen, ki lahko konkurira tudi ostremu podnebju Torshavna. "Smo dovolj izkušeni, da se bomo prilagodili na razmere. Na nižje temperature, dež in veter. Tudi na igralno površino," zagotavlja Zeljković, ki ga danes čaka bržčas največja preizkušnja na do zdaj prehojeni trenerski poti.

Značke: elšnik, olimpija, doffo

Članki iz rubrike