medved Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem ...

krava Svet24.si

Policist namerno zbil pobeglo kravo

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

tjaša-kreuzer Njena.si

Odmevno odprto razmerje: Sta Jan in Tjaša še ...

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

STA
STA
0 21.10.2023 20:39:14

Inter z zmago v Torinu na vrh lestvice

Profimedia
Nogometaši milanskega Interja so v 9. krogu italijanske lige gostovali pri Torinu in zmagali s 3:0. Branilec naslova Napoli je v Veroni zmagal s 3:1.

Milanska zasedba je v Torinu prvi polčas igrala brez golov, v drugem pa so Marcus Thuram, Lautaro Martinez in Hakan Calhanoglu stvari postavili na pričakovano mesto. Martinez je zdaj že pri 11 zadetkih in je vodilni med strelci v ligi.

V Veroni so Neapeljčani kljub odsotnosti svojega prvega strelca Victorja Osimhena prišli do želenega, pri čemer je imel največji delež gruzijski krilni igralec Hviča Kvarachelia, ki je dosegel dva zadetka. Obakrat mu je podal Matteo Politano, ki je sicer dosegel tudi prvi gol na tekmi.

V nedeljo bo Roma gostila Monzo, Bologna bo igrala proti Frosinoneju Matjaža Kamenšek-Pahiča, Salernitana proti Cagliariju, Atalanta proti Genoi, derbi kroga pa bo ob 20.45 med doslej vodilnim Milanom in Juventusom.
V ponedeljek bo Udinese Sandija Lovrića, Jake Bijola in Davida Pejičića gostil Lecce in lovil sploh prvo zmago v sezoni, Fiorentina pa Empoli Lovra Štubljarja.
Na lestvici ima Inter 22 točk, ob tekmi manj sledi Milan z 21, nato pa sledijo Napoli, Juventus in Fiorentina s po 17 točkami, pri čemer imata slednja še tekmo v dobrem.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike