severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

nu
nu
0 28.09.2023 07:43:57

Dno dna! Reprezentant komaj lani končal kariero, zdaj pa povsem pijan in zadet ...

Profimedia
Nedavno izginotje v letoviškem kraju na obronkih Den Haaga, v dresu katerega je pred enim letom končal kariero, se je končalo na drugem koncu sveta.

Daryl Janmaat je dosegel dno dna. Potem ko so ga v Scheveningenu prijavili kot pogrešanega in ga našli naslednji dan - pijanega, zadetega, povsem mokrega in zmedenega. Zdaj so ga hospitalizirali v kliniki v Južnoafriški republiki, začel je z rehabilitacijo zaradi težav z alkoholom in drogo.


Janmaat je hitro po koncu kariere padel na dno, komaj lani se je s še ne dopolnjenimi 33 leti igralsko upokojil. ADO Den Haag, njegov zadnji klub, mu je ponudil mesto tehničnega direktorja, a ni dolgo zdržal. Premamile so ga stranpoti.

Domnevno je imel težave z alkoholom že v času kariere, ki se je bržkone ravno zaradi tega predčasno končala. Odlični branilec je sicer v svoji karieri nastopal tudi za Heerenveen in Feyenoord v domovini ter za Newcastle in Watford v Angliji. Za nizozemsko reprezentanco je zbral 34 nastopov, bil je tudi član ekipe, ki je na svetovnem prvenstvu v Braziliji osvojila tretje mesto.

Članki iz rubrike