cat-floor-simbolicna Svet24.si

Našli so ga po letu dni

višji-jaz Svet24.si

Prestopajmo meje razuma!

885891_1698149615-snezic2-16981495925 Necenzurirano

Janša je lagal: s Snežičem sta v rednih stikih

klakocar golob m24 mv Reporter.si

Glavobol za Goloba: »drama queen« Urška ...

nik mujanovic Ekipa24.si

Sodišče izdalo začasno odredbo v sporu velikega...

Suzana Žan Njena.si

Je Suzana vedela, da Žana doma čaka simpatija?

ronaldo Ekipa24.si

Ronaldo s pomočjo partnerja ogoljufal številne?!...

nu
nu
0 28.09.2023 07:43:57

Dno dna! Reprezentant komaj lani končal kariero, zdaj pa povsem pijan in zadet ...

Profimedia
Nedavno izginotje v letoviškem kraju na obronkih Den Haaga, v dresu katerega je pred enim letom končal kariero, se je končalo na drugem koncu sveta.

Daryl Janmaat je dosegel dno dna. Potem ko so ga v Scheveningenu prijavili kot pogrešanega in ga našli naslednji dan - pijanega, zadetega, povsem mokrega in zmedenega. Zdaj so ga hospitalizirali v kliniki v Južnoafriški republiki, začel je z rehabilitacijo zaradi težav z alkoholom in drogo.


Janmaat je hitro po koncu kariere padel na dno, komaj lani se je s še ne dopolnjenimi 33 leti igralsko upokojil. ADO Den Haag, njegov zadnji klub, mu je ponudil mesto tehničnega direktorja, a ni dolgo zdržal. Premamile so ga stranpoti.

Domnevno je imel težave z alkoholom že v času kariere, ki se je bržkone ravno zaradi tega predčasno končala. Odlični branilec je sicer v svoji karieri nastopal tudi za Heerenveen in Feyenoord v domovini ter za Newcastle in Watford v Angliji. Za nizozemsko reprezentanco je zbral 34 nastopov, bil je tudi član ekipe, ki je na svetovnem prvenstvu v Braziliji osvojila tretje mesto.

Članki iz rubrike