Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 18.09.2023 14:40:22

Ibra še pred dnevi v Stožicah, danes pa ... S svojo potezo je 'zažgal' Milano (video)

Zlatan Ibrahimović zelo dobro ve, kako dvigniti prah.

Potem ko je v petek na povabilo predsednika Uefe Aleksandra Čeferina obiskal Ljubljano in se kot zvezdnik presenečenja udeležil humanitarne tekme zvezd v Stožicah, je danes zjutraj poskrbel, da o njem govori ves Milano. In posledično ves nogometni svet.

Dan potem, ko je legendarni Šved z bosanskimi koreninami v soju žarometov zakorakal na stožiško zelenico, je veliki milanski derbi prepričljivo (5:1) pripadel Interju. Udarec rdeče-črnim, pri katerih je Ibrahimović ob koncu minule sezone končal kariero, je boleč, ne le zaradi petih zadetkov, ampak tudi zaradi dejstva, da je bil to v tem koledarskem letu že peti poraz proti mestnemu tekmecu.



Inter je v tem trenutku brez dvoma glavni v mestu. Prav zaradi tega in tudi zaradi skorajšnjega začetka lige prvakov je Ibrahimović obiskal svoje nekdanje igralce, jih podprl v teh težkih trenutkih in predvsem skušal dvigniti njihovo moralo. V Milanellu ga niso pričakovali. To je bilo presenečenje, ki so se ga vsi razveselili.

Čeprav je Ibra v svoji karieri nosil tudi dres Interja, nikoli ni skrival, da mu je ljubša rdeče-črna barva. Njegova prisotnost (vadbo je spremljal v družbi trenerja Stefana Piolija) je igralcem vlila novih moči, tako bodo lažje pozabili na sobotni poraz in se pripravili na jutrišnji začetek v ligi prvakov - na gostovanje angleškega Newcastla. Je motivacija lahko boljša?

Članki iz rubrike