medved Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem ...

krava Svet24.si

Policist namerno zbil pobeglo kravo

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

nu
nu
0 18.09.2023 14:40:22

Ibra še pred dnevi v Stožicah, danes pa ... S svojo potezo je 'zažgal' Milano (video)

Zlatan Ibrahimović zelo dobro ve, kako dvigniti prah.

Potem ko je v petek na povabilo predsednika Uefe Aleksandra Čeferina obiskal Ljubljano in se kot zvezdnik presenečenja udeležil humanitarne tekme zvezd v Stožicah, je danes zjutraj poskrbel, da o njem govori ves Milano. In posledično ves nogometni svet.

Dan potem, ko je legendarni Šved z bosanskimi koreninami v soju žarometov zakorakal na stožiško zelenico, je veliki milanski derbi prepričljivo (5:1) pripadel Interju. Udarec rdeče-črnim, pri katerih je Ibrahimović ob koncu minule sezone končal kariero, je boleč, ne le zaradi petih zadetkov, ampak tudi zaradi dejstva, da je bil to v tem koledarskem letu že peti poraz proti mestnemu tekmecu.



Inter je v tem trenutku brez dvoma glavni v mestu. Prav zaradi tega in tudi zaradi skorajšnjega začetka lige prvakov je Ibrahimović obiskal svoje nekdanje igralce, jih podprl v teh težkih trenutkih in predvsem skušal dvigniti njihovo moralo. V Milanellu ga niso pričakovali. To je bilo presenečenje, ki so se ga vsi razveselili.

Čeprav je Ibra v svoji karieri nosil tudi dres Interja, nikoli ni skrival, da mu je ljubša rdeče-črna barva. Njegova prisotnost (vadbo je spremljal v družbi trenerja Stefana Piolija) je igralcem vlila novih moči, tako bodo lažje pozabili na sobotni poraz in se pripravili na jutrišnji začetek v ligi prvakov - na gostovanje angleškega Newcastla. Je motivacija lahko boljša?

Članki iz rubrike