Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2023 08:11:57
Deli članek:

Bizarno! V Barceloni se igrajo z ognjem, ne boste verjeli, kaj se dogaja teden dni pred začetkom prvenstva!

Profimedia

Teden dni pred prvo tekmo v španski ligi ima Barcelona registriranih zgolj 13 nogometašev.

Konec prihodnjega tedna se bo v Španiji začela ena najmočnejših evropskih nogometnih lig, aktualni prvak iz Barcelone pa ima spet velike težave.

Pred nedeljsko tekmo proti Getafeju visi v zraku usoda nekaterih pomembnih članov in odmevnih okrepitev, saj Katalonci še niso uspeli registrirati igralcev, s katerimi so podaljšali pogodbo oziroma so se z njimi okrepili na novo. Verjeli ali ne, Barcelona ima teden dni pred začetkom prvenstva registriranih zgolj 13 igralcev, med temi pa ni denimo Gavija, Ronalda Arauja, Sergija Roberta, Marcosa Alonsa, Oriola Romeua in celo Ilkayja Gündogana. Slednji, ki je prišel iz Manchester Cityja in s katerim je osvojil trojček naslovov, bi lahko Barcelono po 12. avgustu zapustil brez odškodnine, saj ima v pogodbi klavzulo, ki mu to omogoča v primeru, da ga Barcelona do tega datuma ne bo uspela registrirati.

Barcelona sicer verjame, da do tega ne bo prišlo, nekaj prepotrebnega denarja pa naj bi v klubsko blagajno prinesla prodaja Ousmaneja Dembeleja in Francka Kessieja. A Kataloncem voda že pošteno teče v grlo ...