callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
1 28.07.2023 13:49:28

Mbappe na pragu Reala!? Španija ponorela, znana je cena prestopa, tu so vse podrobnosti!

Profimedia
Vse bolj kaže na to, da bo Kylian Mbappe kariero nadaljeval v Madridu.

Potem ko je zavrnil rekordno ponudbo iz Savdske Arabije, ki jo je njegov kub PSG pred tem že sprejel, bo Francoz kot eden najboljših nogometašev na svetu ostal v Evropi. Takoj pa se je začelo postavljati vprašanje, ali bo naslednjo sezono odpadnik s statusom suspendiranega nogometaša pri PSG-ju, ali bo podaljšal pogodbo v Parizu, ali bo za Parižane vendarle zaigral brez podaljšanja pogodbe in nato prihodnje poletje odšel brezplačno, ali pa ga bodo že to poletje prodali - vendar pa nekomu na stari celini. 

Daleč najbolj verjeten se zdaj zdi slednji scenarij. Po zagotavljanju vseh španskih medijev - od tistih najbolj realovskih do povsem katalonskih - zdaj vse kaže na to, da bo Mbappe v avgustu okrepil madridski Real, v katerega je hotel prestopiti že pred časom, preden je po pritisku predsednika Francije ostal pri PSG-ju. Španci trdijo, da ej PSG že sprejel, da druge možnosti kot prodaja v Madrid praktično ni in da je Madridčanom tudi že sporočil ceno za prestop - 250 milijonov evrov. 

Ključnih naj bi bilo naslednjih nekaj dni, mnogi najbolje obveščeni španski viri pa so v tem trenutku že pripravljeni staviti vse, da se bo pred koncem poletnega prestopnega roka ta bombastična selitev tudi res zgodila - bodisi za omenjenih 250 milijonov bodisi za le kak drobec nižji znesek po zadnji fazi pogajanj in usklajevanj.  

Značke: mbappe, real, psg

Članki iz rubrike