vesoljski odpadki Svet24.si

V orbiti se je raztreščil ruski satelit za ...

upokojenec Svet24.si

Upokojenci se danes veselijo dodatka, koliko bo ...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

sanjski rodos Njena.si

Nepričakovana lokacija snemanja šova Sanjski ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 14.07.2023 10:17:52

Zapustil Stožice in se odpravil v Turčijo! To je klub, za katerega bo v prihodnji sezoni igral nekdanji zmaj!

alesfevzer.com
Aldair bo okrepil vrste ambicioznega turškega kluba.

"Ne igra toliko, kot bi si zaslužil. Takšni igralci, ki kljub manjši minutaži dajo vse, da bi pomagali ekipi, na koncu sezone odločajo prvenstva, takšni igralci prevesijo tehtnico v najtežjih trenutkih," je sredi lanskega novembra o Aldairju povedal Albert Riera. Hitronogi napadalec je v nadaljevanju sezone odigral svojo vlogo ob skoku Olimpije na prestol slovenskega nogometa, a je hitro po koncu šampionskega slavja postalo jasno, da se zgodba v Ljubljani zanj zaključuje.


Na Portugalskem rojeni nogometaš je zmajevo gnezdo zapustil kot prost nogometaš; Olimpija se je v začetku junija ob njem poslovila še od Gorana Milovića in Dina Špeharja. Aldair je v Olimpijo pred dvema letoma prestopil iz sežanskega Tabora, v dveh sezonah pa je za zmaje zaigral na 74 tekmah in se na njih podpisal pod devet zadetkov.

Enaintridesetletni napadalec je zdaj našel nov izziv. Dveletno pogodbo je Aldairju ponudil Bodrumspor. Gre za turškega drugoligaša, ki v zadnjih letih počasi, a vztrajno raste. Še pred šestimi leti je klub igral v četrti ligi, pet sezon je nato sledilo dokazovanje v tretjeligaški konkurenci, v minuli sezoni pa je Bodrumspor debitiral v drugi ligi in takoj osvojil visoko četrto mesto.

Članki iz rubrike