Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2023 17:48:45
Deli članek:

Neverjetni prizori! Kylian Mbappe je šel po sledi svojih korenin in doživel ... (foto + video)

Profimedia

Eden najboljših nogometašev današnjega časa je sredi drame glede nadaljevanja svoje kariere storil nekaj povsem drugega.

Mbappe se je zaradi svojih izjav v odmevnem intervjuju za L'Equipe znašel na prepihu, zato je bil odhod v domovino svojega očeta kar dobra poteza. Prihod v Kamerun je kakopak povzročil pravo norišnico, zato je imela policija in celo vojska polne roke dela.

Nogometni zvezdnik se je na obisku med raziskovanjem svojih korenin srečal tudi z zvezdnikom UFC-ja Francisom Ngannouom in nekdanjim košarkarjem v ligi NBA Joakimom Noahom. Obenem ima njegovo potovanje tudi humanitarno noto, srečal se je z otroci, ki jih podpira njegov dobrodelni sklad. Sprejel ga je tudi predsednik kamerunske vlade Joseph Ngute.

Prizori, na katerih 24-letnega francoskega reprezentanta obkroža armada navdušenih Kameruncev, ščitijo pa ga vojaki in varnostniki, so obkrožile svet. "Kaj je to, je prišel Kim Jong Un?", "To je sramota!", "Zasluži več denarja od celotne države, kaj pa pričakujete?" so zapisali nekateri od komentatorjev.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia