Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.06.2023 15:46:38
Deli članek:

Kaj pa zdaj? Tu je oster odziv Mbappeja na govorice, da zapušča Pariz

Profimedia

Negotova usoda Kyliana Mbappeja.

Informacijo je v nogometni splet in na svetovni splet lansiral francoski športni dnevnik L'Equipe. Hitronogi Francoz naj bi po pisanju dobro obveščenega časnika že obvestil pariški klub, da ne bo izkoristil možnosti podaljšanja pogodbe, ki mu poteče leta 2024, še za eno sezono.

To bi pomenilo, da bi bil najboljši strelec francoskega prvenstva poleti 2024 prost igralec. Napadalec bi se lahko od januarja naprej pogajal in podpisal predpogodbo z novim klubom, če bi se odločil spoštovati preostalo leto pogodbe s PSG.

Povedano drugače, če bi Parižani želeli povrniti vsaj nekaj vloženega denarja – in tega nikakor ni bilo malo – bi ga morali bržkone prodati že letos poleti, drugače se jim lahko zgodi, da bodo po Lionelu Messiju brez odškodnine ostali še brez enega superzvezdnika.

Ob tovrstnih govoricah so z ušesi zastrigli tudi v Madridu. Real že vrsto let snubi Mbappeja, zdaj pa mrzlično išče naslednika Karima Benzemaja.

A zdaj se je oglasil sam Mbappe. Prek twitterja. In zanikal govorice, da bo že poleti zapustil Park princev. »LAŽI! Večja kot je, hitreje se širi. Rekel sem že, da bom naslednjo sezono nadaljeval v PSG, kjer sem zelo zadovoljen,« je čivknil sijajni nogometaš.