baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 04.05.2023 22:57:46

Neapelj gori, Napoli potrdil naslov - in to kljub slovenskemu golu grožnje!

Nogometaši Napolija so po letih 1987 in 1990 spet postali italijanski prvaki. V Vidmu so proti Udineseju v 32. krogu igrali 1:1, kar je zadostovalo za zvezdico.

V Vidmu je po prvem polčasu kazalo, da bodo Neapeljčani morali na slavje še malo počakati, saj je Sandi Lovrić v 13. minuti domači zasedbi priigral vodstvo.

Gostom je bila za potrditev naslova dovolj že točka, to pa je priskrbel Victor Osimhen, z 22 goli najboljši strelec lige je zadel v 52. minuti na veselje številnih navijačev Napolija v Vidmu in tudi številnih, ki so se zbrali na stadionu v Diego Maradona ob prenosu tekme.

Slovenska reprezentanta Lovrić in Jaka Bijol sta sicer oba igrala za domačo ekipo, prvi do 78. minute, drugi pa celo tekmo.


Empoli je na drugi današnji tekmi odpravil Bologno s 3:1. Petar Stojanović je za zmagovalce igral od 78. minute, Lovra Štubljarja pa ni bilo v kadru.

Že v sredo je Lazio z 2:0 premagal Sassuolo, a ima neulovljivih 16 točk zaostanka za Napolijem. Ima pa rimska zasedba točko več od Juventusa, ki je z 2:1 odpravil Lecce. S 60 točkami je četrti milanski Inter. Ta je kar s 6:0 zmagal v Veroni. Samir Handanović je branil celo tekmo za Inter.

Preostalih Slovencev v sredo ni bilo na delu. Spezia je brez pomoči Tia Cipota izgubila v Bergamu pri Atalanti z 2:3, Salernitana je brez poškodovanega Domna Črnigoja igrala 3:3 s Fiorentino, zadnjeuvrščena Sampdoria, pri kateri je obsedel na klopi za rezerve vratar Martin Turk, pa je z 0:2 izgubila proti Torinu.

Preostali tekmi dneva, Milan - Cremonese in Monza - Roma, sta se končali z 1:1.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike