elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

rb
rb
2 01.05.2023 18:37:27

Drama! Nekdanji vratar Olimpije obležal nezavesten! Štiri minute so mu nudili pomoč in ga potem odnesli z igrišča

Jurij Kodrun
Akterji dvoboja so bili pretreseni.

V 32. krogu hrvaškega prvenstva sta se Lokomotiva in Gorica razšla z izidom 2:2, gledalci na stadionu v Kranjčevićevi ulici so videli odlično tekmo. Mediji pri južnih sosedih zagotavljajo, da je bila ena najboljših v dozdajšnjem delu prvenstva.

Gostitelji so na začetku drugega dela vodili že z 2:0, toda zasedba iz Velike Gorice, v kateri je Tim Matavž igral v zadnji tretjini spopada, se ni vdala v usodo. Za takšen pristop je bila nagrajena z izenačenjem v deveti minuti sodniškega dodatka, ki pa se je začel z nesrečo, ob kateri so obmolknili vsi na stadionu. Indrit Tuci je prišel sam pred Ivana Banića, a ni zadel cilja, toda nekdanji vratar Olimpije je ob posredovanju z glavo nesrečno zadel v koleno soigralca Matusa Vojtka in nezavesten obležal na tleh. Akterji dvoboja so bili pretreseni, 28-letnemu čuvaju mreže so štiri minute nudili zdravniško pomoč in ga nato odnesli z igrišča. Ker je trener Željko Sopić opravil že vse menjave, je med vratnici stopil igralec Momčilo Raspopović, kar za njegovo ekipo ni bila ovira, da se je izognila porazu.

Pozneje so iz bolnišnice prišle obetavne informacije, da se je Ivan Banić prebudil iz nezavesti, da se dobro počuti, a bo moral opraviti še nekaj dodatnih preiskav.

banic bolnica

Članki iz rubrike