najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 20.04.2023 06:52:02

Čeferin ne želi, da bi Real slavil še 15 naslov v ligi prvakov! Bizarne obtožbe iz Španije, resnica pa ...

Profimedia
Madridski velikan se je še enajstič v zadnjih 13 letih uvrstil v polfinale lige prvakov.

Madridski velikan je brez dvoma vladar lige prvakov. Ne zgolj zaradi 14 naslovov v tem tekmovanju, kar je dosežek brez primere, ampak tudi zaradi izjemne serije. V zadnjih 13 sezonah seje že enajstič znašel v polfinalu, vsekakor pa to ne more biti nobeno naključje, sreča ali pa celo pomoč sodnikov.

Dejstvo je, da je Realu to tekmovanje pisano na kožo, po mnenju Špancev pa ga ne morejo ustaviti niti vodilni možje organizacije, ki bdi nad tem tekmovanjem.


Pri španskemu mediju Asu so se tako lotili kar slovenskega predsednika Uefe Aleksandra Čeferina, ki mu očitajo, da vse dela za to, da bi ustavili pohod Reala na 15. naslov v ligi prvakov. Kako? Uefa je sporočila datume tekem polfinala, ta del tekmovanja pa bosta v Madridu odprla Real in City. Nič posebnega, kaj ne?

No, če vprašate Špance, je Uefa to naredila namenoma, saj Real le tri dni pred tem igra finale španskega pokala, zgolj prosta nedelja in ponedeljek pa naj bi bila po mnenju Špancev pred torkovo tekmo odločno premalo za regeneracijo in okrevanje po morebitnih manjših poškodbah igralcev Reala.

To, da City celo dan pozneje od Reala igra tekmo v angleški ligi, v kateri se bori za naslov prvaka, je za Špance praktično nepomembno ...

Članki iz rubrike