Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.12.2022 09:39:22
Deli članek:

Nobeno oko ni suho! Otrok, ki ga za božič obdari Messi namesto Božička, je osupnil vse! (video)

Profimedia

Morda še vedno ne veste, koliko Argentincem pomeni naslov svetovnih prvakov?

Potem bi vas dokončno utegnil prepričati božični video, ki ga je 47 milijonom Argentincev poslala AFA, torej argetninska nogometna zveza. Gre za nekakšno nadaljevanje in spektakularen zaključek zgodbe, ki so jo posneli že včasu svetovnega prvenstva, zaključek pa seveda ne bi mogel biti boljši. V posnetku fantek na božično jutro priteče v dnevno sobo družinske hišice in pod drevescem najde paket. Ko ga odpre, pa je v njem darilo v podobi pokala za naslov svetovnega prvaka. 

"Hvala, Papa Lionel," se ob tem zahvali Lionelu Messiju, ki v tem kontekstu dobi podobo in ime v slogu Božička. Kakšno vlogo pri tem igrajo ostali argetninski reprezentanti, ni jasno, toda argentinska zveza nima nobenih težav s tovrstnim izpostavljanjem tistega, kije za vse skupaj najbolj zaslužen. Kakorkoli že, video je izjemen in se dotakne vsakogar, zato ni nič čudnega, da podira rekrode ogledov.

Zveza v posnetku, ki ga lahko vidite na tej povezavi, vošči božič vsem svetovnim prvakom, morda pa se v čestitki najdete tudi vi!