franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 05.12.2022 14:34:59

Real napoveduje bombo in še eno za povrh! Fanta blestita v Katarju, bosta kmalu tudi v Madridu?

Dreamstime
Nič novega. Real želi najboljše igralce, Real želi biti najboljši. Tudi po svetovnem prvenstvu v Madridu ne bodo sedeli križem rok.

Na Santiagu Bernabeu načrtujejo, da bodo v zimskem prestopnem roku pripeljali dve odmevni okrepitvi. Že nekaj časa je jasno, da trener Carlo Ancelotti prenavlja zvezno vrsto. Ta je že izgubila Casemira, kmalu bosta preteklost tudi Luka Modrić in Toni Kroos. Francoza Eduardo Camavinga in Aurelien Tchouameni sta napovedala prenovo, zaključila pa naj bi jo igralca, ki sta se dokončno uveljavila v Katarju.

bellingham
Jude Bellingham
Profimedia


Prvi je 19-letni Anglež Jude Bellingham, ki v četi Garetha Southgata naravnost blesti. Devetnajstletni vezist dortmundske Borussie bo takrat, ko bo zapustil svoj zdajšnji klub, brez dvoma zvezda prestopnega roka. Njegova vrednost je po oceni stroke že danes presegla 100 milijonov evrov in še raste. Pogodba z Borussio mu poteče junija 2025, Nemci pa ga po nekaterih informacijah še ne želijo prodati. Prvo ponudbo Madridčanov, na kateri je bil zapisan znesek 100 milijonov, so zavrnili. A Španci se ne mislijo zaustaviti.

Enzo Fernandez
Enzo Fernandez
Profimedia


Drugo ime na Realovem seznamu želja je 21-letni Argentinec Enzo Fernandez. Vezist Benfice pred mundialom ni sodil v udarno enajsterico gavčev, a je na tretji in četrti tekmi prvenstva iz nje izrinil Leandra Paredesa oziroma Guida Rodrigueza. Na tekmi z Mehiko je za nameček dosgel fantastičen zadetek. Real je zanj pripravljen plačati 80 milijonov evrov.

Članki iz rubrike